Αργότερα θα αποφασίσει ο Καμμένος αν θα κατέβει στις εκλογές -Στο εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μπορεί οι βουλευτές και η εκτελεστική γραμματεία των ΑΝΕΛ να συνεδρίασαν τη Δευτέρα, αλλά απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή του κόμματος στις εθνικές εκλογές δεν λήφθηκε.

Αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα κατέβουν στις εκλογές, αυτό θα το κρίνει τελικά το εθνικό συμβούλιο του κόμματος, κάτι που αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Δευτέρας υπό τον Πάνο Καμμένο. Το εθνικό συμβούλιο αναμένεται να συγκληθεί στις 9 Ιουνίου, αλλά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η ημερομηνία αυτή να αλλάξει, σε περίπτωση που οι εκλογές δεν γίνουν στις 7 Ιουλίου.

Όσο για τη συνεδρίαση της Δευτέρας, εξετάστηκε ενδελεχώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και συζητήθηκαν διάφορες απόψεις για τη στάση των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος που επικαλείται το ΑΠΕ. Πάντως, θα συνεχιστεί η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ενώ στελέχη του κόμματος τόνιζαν «Πάνος Καμμένος και ΑΝΕΛ είναι ένα». Οι ίδιες πηγές σχολίαζαν ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές ανέδειξαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθώς μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων κινήθηκε εκτός του «δίπολου» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, και πρόσθεταν ότι οι ΑΝΕΛ απευθύνουν κάλεσμα πρωτίστως προς την κοινωνία και όχι προς τους πολιτικούς φορείς.
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα