Από την αυτοδυναμία στην… συγκυβέρνηση; – Ν.Κακλαμάνης: «Συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ στις δεύτερες εκλογές όμως»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μίλησε για συγγενή χώρο

Μπορεί ο Κ.Μητσοτάκης να μιλά για αυτοδυναμία (όχι στις πρώτες) αλλά στις δεύτερες εκλογές, αλλά οι βουλευτές του δεν «βλέπουν» το ίδιο και ήδη προσπαθούν να μιλήσουν για συγκυβέρνηση γιατί δεν βλέπουν καν πρωτιά.

Έτσι διαλύεται ο σίγουρος μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη περί αυτοδυναμίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος μιλώντας σε σήμερα σε πρωινή εκπομπή εξέφρασε την βεβαιότητα ότι στις δεύτερες εκλογές, η Ν.Δ. θα προσφύγει στον συγγενή της χώρο, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και θα σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας.

Μάλλον γι αυτό σήμερα ξεκίνησαν και πάλι να μιλούν για τις ψήφους των αποδήμων όπου κάποιο στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών αρμόδιο για τη διεξαγωγή εκλογών δήλωσε ότι μέχρι πρόσφατα το ενδιαφέρον ήταν υποτονικό αλλά «το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί πάρα πολύ», τάση που αναμένεται να ενισχύεται όσο πλησιάζει η ημέρα προκήρυξης των εθνικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι τον περασμένο μήνα, στα δύο χρόνια λειτουργίας της σχετικής πλατφόρμας είχαν κατατεθεί περί τις 5.000 αιτήσεις, έως την Παρασκευή (17/2) ο σχετικός αριθμός άγγιξε τις 9.000.

Αλλά στο Μαξίμου κατά τα άλλα βλέπουν νέα κυβέρνηση.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/teleionei-o-mythos-tou-k-mitsotaki-gia-aytodynamia-n-kaklamanis-sygkyvernisi-n-d-pasok-stis-deyteres-ekloges-omos/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα