Απόκοσμη εικόνα, βγαλμένη από το… Stranger Things: Μια μυστηριώδης κόκκινη λάμψη «τρυπάει» τα σύννεφα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η κόκκινη λάμψη που προκάλεσε τα σχόλια των χρηστών του ίντερνετ για την ομοιότητά της με το… Stranger Things

Ένας πιλότος που πετούσε πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό στις 22 Ιουλίου εντόπισε μια φλογερή κόκκινη λάμψη που δημιούργησε μυστήριο τύπου… Stranger Things.

Ο πιλότος απαθανάτισε το απόκοσμο σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο και την κοινοποίησε στο Reddit με την ελπίδα ότι θα ξετυλιχθεί το μυστήριο.

Οι τρεις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο πιλότος από αυτή την… αλλόκοτη συνάντηση προκάλεσαν φρενίτιδα στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, καθώς χιλιάδες χρήστες μοιράστηκαν την άποψή τους για το τι μπορεί να ήταν αυτό που έλαμπε κάτω από τα σύννεφα.

«Ο Ντάστιν του Stranger Things προσπαθεί να ανοίξει μια πύλη», γράφουν οι χρήστες των social media
Ορισμένοι, μάλιστα, είπαν ότι το περιστατικό πρέπει να σημαίνει το τέλος του χρόνου, ενώ άλλοι χρήστες το συνέκριναν με τη σειρά Stranger Things, του Netflix.

«Ο Ντάστιν προσπαθεί να ανοίξει μια πύλη -είναι κυριολεκτικά ένα watergate», είπε ένας χρήστης του Reddit, αναφερόμενος σε μια σκηνή από την τέταρτη σεζόν της σειράς, που έχει προκαλέσει πάταγο.

Ενώ πολλά από τα σχόλια ήταν εξωφρενικά, κάποιοι φάνηκε να… πατούν περισσότερο στη γη, λέγοντας ότι θα μπορούσε να είναι μεγάλο ψαροκάικο που χρησιμοποιεί κόκκινα φώτα για να προσελκύσει τα ψάρια «σάιρα». Πράγματι, τα πλοία συνηθίζουν να πιάνουν αυτά τα ψάρια, τοποθετώντας εκατοντάδες κόκκινα φώτα περιμετρικά.

Φωτογραφία: Reddit
Φωτογραφία: Reddit
Αν και τα LED είναι η προτιμώμενη επιλογή για τα αλιευτικά σκάφη, λόγω της υψηλότερης απόδοσης και του χαμηλότερου βάρους τους, το συγκεκριμένο αλιευτικό σκάφος θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια άλλη λύση φωτισμού, όπως τα φώτα υψηλής εκκένωσης (HID).

Η έντονη λάμψη που φαίνεται από ψηλά, πέρα ​​από τα σύννεφα, υποδηλώνει ότι ίσως το HID ήταν πράγματι σε χρήση, δίνοντας μια εξήγηση για την ποσότητα του φωτός που διέφυγε προς τα πάνω.

Δεύτερο περιστατικό με απόκοσμη κόκκινη λάμψη σε σημείο όπου κανονικά υπάρχει μόνο νερό
Ένα παρόμοιο περιστατικό, πάντως, είχε συμβεί και το 2014, όταν άλλος πιλότος και ο συγκυβερνήτης του πέταξαν πάνω από λαμπερά σύννεφα νότια της ρωσικής χερσονήσου Καμτσάτκα κατά τη διάρκεια της πτήσης ενός Boeing 747-8 από το Χονγκ Κονγκ στο Άνκορατζ της Αλάσκας.

Ο Ολλανδός πιλότος JPC van Heijst εξήγησε στο PBase πως στα μισά της δεκάωρης πτήσης εντόπισε μια έντονη λάμψη φωτός σαν κεραυνό, η οποία κατευθυνόταν κάθετα προς τα πάνω. Περίπου 20 λεπτά αργότερα ακολούθησε μια βαθιά πορτοκαλοκόκκινη λάμψη.

«Έχω εντοπίσει ξανά τέτοιες λάμψεις από βάρκες, αλλά αυτό δεν είχε νόημα σε αυτήν την περιοχή. Όσο πλησιάζαμε, τόσο πιο έντονη γινόταν η λάμψη, φωτίζοντας τα σύννεφα και τον ουρανό από κάτω μας με ένα τρομακτικό πορτοκαλί χρώμα, σε ένα μέρος του κόσμου όπου υποτίθεται ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από νερό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πιλότος.

Φωτογραφία: Reddit
Φωτογραφία: Reddit
“https://www.iefimerida.gr/stories/apokosmi-eikona-stranger-things-kokkini-lampsi”>Απόκοσμη εικόνα, βγαλμένη από το… Stranger Things:

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα