Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος για λόγους υγείας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

O  Άκης ΤσοχατζόπουλοςΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ APRIL 5, 2017

Αποφυλακίζεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Το δικαστήριο, με πλειοψηφία τριών προς δύο, έκανε δεκτή την αίτηση του πρώην υπουργού, δίνοντας αναστολή στην εκτέλεση της πρωτόδικης ποινής των είκοσι ετών με περιοριστικούς όρους, που του είχε επιβληθεί για παράνομες αμοιβές από τις προμήθειες των ΤΟΡ-Μ1 και των υποβρυχίων.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε φυλακιστεί το 2012 μετά τις έρευνες που ξεκίνησαν εναντίον του, με αφορμή την υπόθεση του ακινήτου στην περιοχή της Ακρόπολης.

Το δικαστήριο αναμένεται να ορίσει τους όρους με τους οποίους θα αποφυλακιστεί ο κ. Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός παραμένει σε νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αττικής.

ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΔΡΑΣ 05/04/2017 13:58 ΑΠΕ-ΜΠΕ Αθήνα, Greece

Πηγή: Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος για λόγους υγείας http://mignatiou.com/2017/04/apofilakizete-o-akis-tsochatzopoulos-meta-apo-apofasi-tou-pentamelous-efetiou-kakourgimaton/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ανθρωπιά δεν έχει να κάνει με άγιους , αυτοί δεν την έχουν ανάγκη.
    Καλό Πάσχα στον άνθρωπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα