Απουσίες με νόημα: Καραμανλή, Δένδια και Σαμαρά

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Κώστας Καραμανλής, Νίκος Δένδιας και Αντώνης Σαμαράς απόντες από την προσπάθεια για εξηγήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για τις υποκλοπές.
Απουσίες με νόημα: Καραμανλή, Δένδια και Σαμαρά

EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

14:22 – 26/08/2022
Τελευταία ενημέρωση: 15:12 – 26/08/2022

Δεν είναι και λίγο, αντίθετα είναι πολύ βαρύ και θα σε συνοδεύει πάντοτε, η… λεζάντα της διακυβέρνησής σου να περιέχει «κοριούς» και «μεγάλα αυτιά» που ακούν τα πάντα. Δεδομένα το σκάνδαλο των υποκλοπών χτυπά στο «νεύρο» της «γαλάζιας» παράταξης. Έτσι, ασφυκτικά γεμάτα ήταν τα έδρανα της ΝΔ, εντός της Ολομέλειας, την ώρα που ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Για την υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη με το ζεστό χειροκρότημα δεν υπάρχει εξήγηση μέχρι στιγμής.

Αυτό που καταγράφηκε πάντως είναι η απουσία από την συζήτηση του Κώστα Καραμανλή, του Νίκου Δένδια και του Αντώνη Σαμαρά.

Οι δυο τέως πρωθυπουργοί δεν βρίσκονταν στην αίθουσα έτσι ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να εξηγήσει όλα αυτά που έχουν «χαράξει» βαθιές πληγές στην συντηρητική παράταξη.

Ο Νίκος Δένδιας, καθώς με τον τρόπο του έβαλε στην συζήτηση το υπουργείο Εξωτερικών στην συζήτηση χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης με τα όσα είπε μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, βρίσκεται στην Κροατία σε επίσημη επίσκεψη.

X. eidiseis.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα