«Γελάνε και τα τσιμέντα» με τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, που έχουν την υπογραφή του ΓΕΕΘΑ! Μόνο που τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία και όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές η ευθύνη για τις ζημιές που γίνονται στις Ένοπλες Δυνάμεις, ανήκει αποκλειστικά στο Μέγαρο Μαξίμου που ανέχεται πλέον τα πάντα από το ΓΕΕΘΑ.

Η Ελλάδα λοιπόν αποφάσισε χθες να αποστρατεύσει τον Στυλιανό Δημόπουλο εν πλω Διοικητή της Ευρωπαϊκής Ναυτικής Δύναμης που εκτελεί την επιχείρηση ΕΙΡΗΝΗ!!!

Δεν είναι το μοναδικό ευτράπελο που έγινε στις κρίσεις. Με απαίτηση ΓΕΕΘΑ «αποκεφαλίστηκε» ο  οικονομικός σύμβουλος του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου! Πρόκειται για τον Αρχιπλοίαρχο Παναγιώτη Σταθόπουλο. Οικονομικός Αξιωματικός τον οποίο εμπιστεύονταν όλοι οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας από το 2011! Προφανώς για να κάνουν αυτή την επιλογή κάτι είχαν εκτιμήσει που το ΓΕΕΘΑ δεν το…διέγνωσε! Αντιθέτως για υποστηρίξει την επιμονή στην αποστρατεία του επικαλέστηκε διάφορα παράλογα, όπως ότι ήταν «άνθρωπος του Καμμένου» ή ότι είχε σχέσεις με δημοσιογράφους! Ότι παρέμεινε στη θέση του με όλες τις κυβερνήσεις ,με διαφορετικά κόμματα και υπουργούς Εθνικής Άμυνας δεν …είπε τίποτα στο ΓΕΕΘΑ.

Η αποστρατεία Σταθόπουλου κινητοποίησε ακόμη και υπουργούς της κυβέρνησης αλλά είναι γνωστό ότι στο ΥΠΕΘΑ δεν διοικεί ο ΥΕΘΑ εδώ και πολύ καιρό! Ακούστηκε μάλιστα ότι έκανε πίσω στο θέμα Σταθόπουλου για να διασώσει έναν Ταξίαρχο από την Καβάλα.

Αυτά τα ωραία γίνονται στις κρίσεις.

https://www.militaire.gr/apostrateysan-en-plo-ton-ellina-dioikiti-tis-eyropaikis-naytikis-dynamis-kai-ton-oikonomiko-symvoylo-toy-yetha/