Αποκάλυψη φρίκης: Ομαδικός τάφος κάτω από την Τουρκική σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Άλλη μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τα διαχρονικά εγκλήματα των Τούρκων, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Οστά αγνοουμένων της τουρκικής Εισβολής είναι θαμμένα κάτω από την τεράστια «σημαία» της κατοχής που μαγαρίζει την Πενταδάκτυλο!

Σε πηγάδι στην περιοχή των χωριών Συγχαρί και Βουνό, βρίσκεται ομαδικός τάφος αγνοουμένων, ο οποίος επιχωματώθηκε για να κατασκευαστεί το 1987 το έκτρωμα του ψευδοκράτους! Το συγκεκριμένο πηγάδι χρησιμοποιήθηκε ως χώρος ομαδικής ταφής Κυπρίων και Ελλαδιτών, οι οποίοι έπεσαν ηρωικά πολεμώντας τον Τούρκο εισβολέα.

Στη συγκεκριμένη περιοχή είχαν διεξαχθεί σκληρές μάχες κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της Τουρκικής Εισβολής, αλλά και τις πρώτες μέρες της εκεχειρίας. Στο Συγχαρί είχε την έδρα του το ηρωικό 361 Τάγμα Πεζικού, ενώ σε κοντινή απόσταση στις 23 Ιουλίου 1974, πρώτη ημέρα της εκεχειρίας, η 181 Μοίρα Πεδινού Πυροβολικού υπό τον αντισυνταγματάρχη Στυλιανό Καλμπουρτζή, έπεσε σε ενέδρα των Αττίλων, με αποτέλεσμα σχεδόν την ολοκληρωτική καταστροφή της. Την αποκάλυψη έκανε ο ΑΝΤ Κύπρου και αποδεικνύεται ότι η Τουρκία είναι αμετανόητη για τα εγκλήματά της, ενώ η Ευρώπη σφυρίζει αδιάφορα και εμείς τρέχουμε για… διερευνήσεις!

Είναι δε τόσο προκλητικοί οι Τούρκοι που το τσιράκι του Ερντογάν, Ερσίν Τατάρ, πήγε στο Συγχαρί για να επιθεωρήσει τις εργασίες που διεξάγονται τις τελευταίες ημέρες για να αναδειχτεί το σύμβολο της κατοχής στο σκλαβωμένο τμήμα της Κύπρου. Έκανε δε και δηλώσεις, αναφέροντας ότι οι εργασίες συντήρησης (δηλαδή το βάψιμο της «σημαίας» του αίσχους) είναι…«εθνικό και πνευματικό καθήκον»! Και με αυτούς επιμένουμε να πηγαίνουμε σε συνομιλίες!

https://europost.gr/apokalypsi-frikis-omadikos-tafos-kato-tin-toyrkiki-simaia-tis-ntropis/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα