Τι δήλωσε ο μασκοφόρος μαχητής για το Αζόφ

Σαν φάρσα τελικά εξελίσσεται η “ιδέα” της κυβέρνησης να καλέσει τον Β.Ζελένσκι να μιλήσει στην Βουλή, με τον Ουκρανό πρόεδρο να τους “ευχαριστεί” καλώντας να μιλήσουν όχι μόνο ένας αλλά δύο νεοναζιστές του Τάγματος Αζόφ!

Και εκεί που ακόμα προσπαθούν να δικαιολογηθούν στην κυβέρνηση για τον πρώτο μαχητή τελικά το βίντεο δείχνει ότι και ο δεύτερος είναι πολεμιστής στο πλευρό του Αζόφ εκθειάζοντας μάλιστα το νεοναζιστικό Τάγμα για τα όσα έχει πράξει.

Στο μέσον της ομιλίας του προς το ελληνικό κοινοβούλιο ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είπε τα εξής. «Μην ακούσετε μόνο εμένα, ακούστε δύο μαχητές που αυτή τη στιγμή “εν όπλοις αδελφοί” μάχονται μέσα στην Μαριούπολή. Eίναι δύο Ουκρανοί και Έλληνες και ένας εξ αυτών δεν μπορεί να δείξει το πρόσωπό του και θα φοράει μάσκα, νομίζω το καταλαβαίνετε, είναι Ελληνο-Ουκρανός ο ομιλητής.

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο πρώτα ο ναζί Μιχαήλ και μετά ο Αναστάσιος που από τα λεγόμενά του προκύπτει ότι είναι και αυτός πιστός στην ιδεολογία:

Δείτε την ομιλία του αλλά και το κείμενο που αποδεσμεύτηκε:

Αναστάσιος: Καλημέρα, συμπατριώτες λέγομαι Αναστάσιος. Είμαι και εγώ Έλληνας ομογενής, βρίσκομαι τώρα ανάμεσα σε αυτούς που προστατεύουν την Μαριούπολη. Παρακαλώ να ακούσετε την έκκληση που σας απευθύνουμε. Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε κάτω από τα κατεστραμμένα κτήρια.

Δεν υπάρχει κανένας για να τους βοηθήσει. Ο εχθρός δεν αφήνει τους ανθρώπους να φύγουν από την πόλη και εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους σώσουμε. Τι μπορείτε να κάνετε; Μπορείτε να μιλήσετε, να δώσετε ανθρωπιστική βοήθεια στην Μαριούπολη γιατί είναι και δικοί σας άνθρωποι.

Και εκεί ξεκίνησε τα “αζοφικά” λέγοντας: “Το Αζόφ έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει τους εχθρούς”.

Και γεννάται το ερώτημα κατά πόσο τελικά ήξεραν για το ποιοι θα μιλούσαν στην Βουλή.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/apokalypsi-kai-o-deyteros-oukranos-pou-milise-sti-vouli-melos-to-tagmatos-azof-deite-to-vinteo/