Απελάθηκε ο Τούρκος που πέρασε παράνομα τα σύνορα στον Εβρο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Απελάθηκε και επιστρέφει στην Αδριανούπολη ο 38χρονος Τούρκος Μουσά Αλερίκ, εργαζόμενος στον δήμο Αδριανούπολης, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης πέρασε τα σύνορα του Έβρου και μπήκε παράνομα στην Ελλάδα.

Τον 38χρονο περέδωσαν στα σύνορα στις Καστανιές του Έβρου Έλληνες αστυνομικοί.

Στην τουρκική πλευρά περίμενε τον Αλερίκ πολύς κόσμος, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αδριανούπολης, τους αντιδημάρχους, άλλους τοπικούς επισήμους και παράγοντες και φυσικά τα μέλη της οικογένειάς του. Επίσης, εκεί ήταν δεκάδες δημοσιογράφοι από την Τουρκία, καθώς η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις και στη γειτονική χώρα.

Φυσικά, έκανε και δηλώσεις στα τουρκικά κανάλια που τον περίμενανΦυσικά, έκανε και δηλώσεις στα τουρκικά κανάλια που τον περίμεναν

Kυβερνητικός αξιωματούχος, μιλώντας στο iefimerida, ανέφερε ότι με την ταχύτητα των διαδικασιών και την απόφαση αυτή αποδείχθηκε πως «η Ελλάδα σέβεται τη Δικαιοσύνη και τους ανθρώπους», ενώ πρόσθεσε ότι «δεν έγινε κανένας συμψηφισμός με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη».

Όσο για το εκσκαπτικό μηχάνημα με το οποίο είχε εισέλθει στη χώρα μας ο 38χρονος, αυτό παραμένει προσώρας στις Καστανιές και θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες πριν επιστραφεί και αυτό στον δήμο Αδριανούπολης όπου και ανήκει.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο έχει επιβάλει στον Αλερίκ για την παράνομη είσοδό του στη χώρα μας πεντάμηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή και την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους 1.500 ευρώ.

Πηγή: Απελάθηκε ο Τούρκος που πέρασε παράνομα τα σύνορα στον Εβρο | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα