Σε εκδήλωση της περιφέρειας Β.Αιγαίου

Την ώρα που το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Γιουνούς» βρισκόταν ανοιχτά του Σιγρίου και ο Ένοπλες Δυνάμεις ήταν σε επιφυλακή, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης και ο υπουργός Τουρισμός Βασίλης Κικίλιας, συνέτρωγαν σαν να μην συνέβαινε τίποτα, με τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης του Ερντογάν.

Ιδιαίτερα στους βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης στο Βόρειο Αιγαίο αλλά και τον υπουργό Τουρισμού κ. Κικίλια που βρέθηκαν να συντρώνε με τον Πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα. Τον οποίο ο κ. Μουτζούρης έβαλε μάλιστα στο τραπέζι σε θέση δίπλα του.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αντιλήφθηκε το «φάουλ» της και απέκρυψε την παρουσία του Τούρκου πρέσβη στην εκδήλωση.

Στα όσα ανέβασε στη σελίδα της δεν αναφέρει πουθενά τον Πρέσβη της Τουρκίας παρά μόνο τους αντιπροσώπους των Πρεσβειών «της Ολλανδίας, της Κίνας, της Βουλγαρίας, Ιαπωνίας, Ινδίας, της Αυστραλίας και Βιετνάμ». Όλες με εξαίρεση αυτή της Ολλανδίας χώρες με… τεράστιο για τον κ. Μουτζούρη τουριστικό ενδιαφέρον για το βόρειο Αιγαίο και ιδιαίτερα για τη Λέσβο!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/apisteytoi-tin-stigmi-pou-oi-tourkoi-evgazan-gia-ereynes-sto-aigaio-to-giounous-o-v-kikilias-parethetan-geyma-ston-tourko-presvi/