Απίστευτοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες: Την ώρα, που ‘χαϊδεύουν’ τον Ερντογάν, επιβάλλουν κυρώσεις στην Κίνα, γιατί… καταπιέζει τους τουρκόφιλους Οϊγούρους!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Εντέλει η ευρωπαΐκή ένωση επέβαλε κυρώσεις. Όχι όμως την Τουρκία, αλλά στην μακρινή Κίνα! Γιατί – λέει – καταπιέζει τους Οϊγούρους!

Παιδιά, για να μη ζορίζεστε, να βάλουμε και την ημισέληνο στην Ευρωπαΐκή σημαία, και να χρίσουμε επισήμως τον Ερντογάν ως… ‘Σουλτάνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης’. Διότι, εάν είναι να παραμυθιάζετε την Ελλάδα, επί τόσους μήνες, για δήθεν κυρώσεις κατά της Τουρκίας και εντέλει να επιβάλλετε κυρώσεις στην Κίνα, επειδή καταπιέζει κάτι τουρκόφιλους, που είναι φωλιά τρομοκρατών, τότε τι άλλο να πούμε.

Την ώρα, λοιπόν, που η Τουρκία απειλεί Ευρωπαϊκές χώρες, δύο μάλιστα, την Ελλάδα και την Κύπρο, εισβάλει, κατέχει και επιχειρεί νέα εισβολή σε ευρωπαϊκό έδαφος, η Ευρώπη ασχολείται με την Κίνα. Όχι φυσικά για να καταδικάσει τις θηριωδίες των τουρκογενών Οϊγουρων, αλλά για να εγκαλέσει τους κινέζους, επειδή αντιμετωπίζουν αποφασιστικά την τρομοκρατία.

Την ίδια ώρα, η Τουρκία κάνει απίστευτα αίσχη, αλλά μένει στο απυρόβλητο. Η ευρωπαΐκή υποκρισία στο απόγειο!

https://europost.gr/apisteytoi-oi-eyropaioi-igetes-tin-ora-poy-chaideyoyn-ton-erntogan/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα