Απίστευτη δήλωση: Η βουλευτής της ΝΔ Κ.Παπακώστα ζητά να επιβληθούν πρόστιμα στους οδηγούς που μπήκαν στην Αττική Οδό!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σε μια αδιανόητη δήλωση προχώρησε η βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, το πρωί της Τρίτης, όπου ζήτησε ευθαρσώς να επιβληθούν πρόστιμα στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό με ευθύνη πρώτα και κύρια της κυβέρνησης και κατά δεύτερο λόγο των της διαχειρίστριας εταιρείας της Αττικής Οδού που δεν έκλεισαν τον οδικό άξονα όταν έπρεπε.

Δεν φτάνει που ο κρατικός μηχανισμός για άλλη μια φορά ήταν απών, δεν φτάνει η κυβέρνηση έριξε στην Αττική Οδό το φταίξιμο… τώρα βγαίνουν και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ζητούν να επιβληθούν και πρόστιμα στους οδηγούς.

Στους οδηγούς που πλήρωσαν 2.80€ για να διανύσουν μια μικρή διαδρομή και όταν πληρώνανε δεν τους είπε ΚΑΝΕΙΣ ότι είναι κλειστός ο δρόμος.

Στους οδηγούς που ενώ πληρώνουν για να μπουν στην Αττική Οδό και άρα πρέπει να είναι ο νούμερο ένα δρόμος, βρέθηκαν εγκλωβισμένοι για πάνω από 20 ώρες!

Την ώρα που ακόμη παρέμεναν εκατοντάδες οχήματα και οι οδηγοί τους εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, ούσα σε άλλο πλανήτη είπε επί λέξει να βγουν «ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1052252_i-voyleytis-tis-nd-kpapakosta-zita-na-epivlithoyn-prostima

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ελληνική πολιτική ολιγαρχία έχει πλήρως αποστασιοποιηθεί από τους υπόλοιπους έλληνες υπηκόους της.
    Αλλά δέν φταίει αυτή (που τη «δουλειά της κάνει»). Το πρόβλημα είναι με τους υπηκόους οι οποίοι έχουν πνευματικά παραδοθεί στις απόψεις της. «Ιδιωτική πρωτοβουλία» ήθελαν στους δρόμους, «απελευθέρωση της αγοράς» ήθελαν στην ηλεκτρική ενέργεια. Τώρα βλέπουν τα αποτελέσματα χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν τις αιτίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα