Απίστευτα πράγματα: Πακιστανοί «πρόσφυγες» βίασαν και λήστεψαν υπό την απειλή όπλου νεαρή Κουβανή στο Κιλκίς!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην σημερινή Ελλάδα η οποία κατρακυλά με απίστευτους ρυθμούς προς τον γκρεμό.

Στο Κιλκίς τρεις Πακιστανοί παράνομοι μετανάστες βίασαν και λήστεψαν υπό την απειλή όπλου μια… Κουβανή!

Οι τρεις Πακιστανοί «πρόσφυγες» αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Κιλκίς το απόγευμα της Κυριακής μετά την καταγγελία της ίδιας της κοπέλας. με την καταγγελία- Σύμφωνα με αυτή ο βιασμός έγινε υπό την απειλή όπλου και παρόντες ήταν τέσσερις συμπατριώτες της , οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Το περιστατικό συνέβη  το βράδυ της Παρασκευής έξω από το Πολύκαστρο και στην περιοχή του κόμβου με την ΠΑΘΕ.

Οι  τρεις Πακιστανοί υπό την απειλή όπλου βίασαν την κοπέλα και την λήστεψαν μπροστά στα μάτια τεσσάρων συμπατριωτών της, που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Σύμφωνα με το eidisis.gr το Σάββατο οι Κουβανοί -που είχαν και αυτοί μπει παράνομα στη χώρα μας από την περιοχή των Ευζώνων- αναζήτησαν τους Πακιστανούς και τους βρήκαν, χτυπώντας τον έναν από αυτούς. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν και τους τρεις Πακιστανούς, ενώ πάνω στον ένα βρέθηκε και το όπλο με το οποίο απειλήθηκε η νεαρή Κουβανή.

Σήμερα το απόγευμα οι Πακιστανοί θα βρεθούν στην Εισαγγελία Κιλκίς με το προανακριτικό υλικό να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό.

Να σημειωθεί πως και οι Πακιστανοί που συνελήφθησαν και οι Κουβανοί δεν διαμένουν στο… «Καμπ» της Νέας Καβάλας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση δυο χιλιομέτρων από την περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό. όπου φιλοξενούνται αναρίθμητοι αλλοδαποί από την κεντρική Ασία οι οποίοι έχουν μπει παράνομα στην Ελλάδα και που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι… μετανάστες που περιφέρονται στην περιοχή, όπως χιλιάδες άλλοι, που έχουν έρθει από τα νησιά στην περίφημη ενδοχώρα, αλλά που φυσικά κανείς δεν «σκέφτηκε»  ποτέ να απελάσει.

Να σημειωθεί πως η ευρύτερη αυτή συνοριακή γραμμή έχει επιβαρυνθεί και πάλι με  χιλιάδες μετανάστες που αναζητούν τη διέξοδο προς Ευρώπη, γιατί εδώ είναι Βαλκάνια.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Παιονίας και οι συνοριοφύλακες κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες πάντως για να τους εμποδίσουν να διαφύγουν και να τους κρατήσουν στην Ελλάδα, επειδή η παράνοια έχει κτυπήσει «κόκκινο» σε αυτή τη χώρα.

Για το περιστατικό του βιασμού ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας, Μιχάλης Τσερνικούδης, τόνισε στο eidisis.gr, πως θα συνεχιστούν οι προσπάθειες και ο αγώνας της Κίνησης για να κλείσει το Καμπ Ν. Καβάλας, να ελεγχθούν οι δεκάδες μετανάστες που περιφέρονται και να ενισχυθεί η αστυνόμευση στη συνοριακή περιοχή.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1049791_apisteyta-pragmata-treis-pakistanoi-prosfyges-viasan-kai

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά, έχομε λαθρομετανάστες και από την … Κούβα;(!) Τελικά, ξέρει κανείς τι γίνεται σ’ αυτό το ξέφραγο αμπέλι, όπως κατάντησε η χώρα μας; Πού πάμε ξυπόλητοι στ’ αγκάθια και θέλομε και ρήξεις με την Τουρκία με πάνω από ένα εκατομμ. μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην χώρα, οι περισσότεροι των οποίων είναι Πακιστανοί; Μονάχα ένα άρθο σχετικό έχω δει εδώ μέσα, πράγμα που δείχνει ότι υποτιμούμε τον κίνδυνο, αν και είναι σοβαρότατος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα