Απάνθρωπο σκάνδαλο για Τουρκία και Τρίπολη- Οι νεκροί μισθοφόροι γυρίζουν χωρίς τα όργανά τους…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αύγουστος 16, 2020. 21:14

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης αποκάλυψε ένα απάνθρωπο σκάνδαλο για το καθεστώς του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με το εμπόριο οργάνων από τα σώματα των  μισθοφόρων που σκοτώθηκαν στον πόλεμο στη Λιβύη, γράφει αιγυπτιακό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την Al-Arabiya, ο ταξίαρχος  Χαλέντ αλ Μανζτούμπ [Khaled Al-Mahjoub], Διευθυντής του Τμήματος Ηθικού Προσανατολισμού στο Λιβυκό Στρατό, δήλωσε ότι τα σώματα των Σύρων μισθοφόρων που σκοτώθηκαν κατά τις πρόσφατες μάχες στο πλευρό των υποστηριζόμενων από την  Τουρκία  κυβερνητικών πολιτοφυλακών,  επεστράφησαν στη Συρία χωρίς τα ζωτικά μέλη τους μετά την κλοπή τους για εμπορία.

Πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες που ελήφθησαν από τη Συρία δείχνουν ότι τα περισσότερα από τα σώματα των μισθοφόρων που φτάνουν από τη Λιβύη περνούν από το «Στρατόπεδο Διαλογής της πόλης Κιλίς»  και καταλήγουν στο Χαλέπι. Στο διάστημα αυτό,  τα όργανα κλέβονται για εμπορία, χωρίς να αποκαλυφθεί  σε ποιο μέρος γίνεται η αφαίρεση των οργάνων των νεκρών.

Ο ίδιος τόνισε ότι όταν τα πτώματα είναι πολλά, τα βάζουν σε φορτηγά τα οποία παγιδεύουν με εκρηκτικά και ισχυρίζονται μετά ότι οι μισθοφόροι σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές του, το  Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Συρίας κατέγραψε τη δολοφονία περισσότερων από 450 Σύρων μαχητών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, στις μάχες της Λιβύης, οι οποίοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, ειδικά στους άξονες μάχης στην πρωτεύουσα, την Τρίπολη, και τις περιοχές υπό τον έλεγχο της Κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας.

Η διαδικασία πρόσληψης μισθοφόρων, ιδίως εφήβων, από τις φιλοτουρκικές συριακές φατρίες, μερικές φορές  γίνεται χωρίς τη γνώση των οικογενειών τους, σε πλήρη εκμετάλλευση της δύσκολης ζωής και της κατάστασης φτώχειας, γράφει η αιγυπτιακή El Balad και αναδημοσιεύει η Ηχώ της Σαουδικής Αραβίας Nabd.com

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “πληροφορίες που ελήφθησαν από τη Συρία δείχνουν ότι τα περισσότερα από τα σώματα των μισθοφόρων που φτάνουν από τη Λιβύη περνούν από το «Στρατόπεδο Διαλογής της πόλης Κιλίς» και καταλήγουν στο Χαλέπι”:

    Η αφαίρεση οργάνου πρέπει να γίνεται άμεσα με το θάνατο κάποιου, και μετά άμεσης κατάψυξης του οργάνου. Δεν νοείται ο θανών να μεταφέρεται αλλού για την αφαίρεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα