Αντωνοπούλου τέλος -Δεκτή η παραίτησή της

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΨΕΥΔΟΜΕΝΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Στην καρατόμηση της αναπληρώτριας εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου προχώρησε- όντας φανερά πιεσμένος-  πριν λίγη ώρα ο Πρωθυπουργός, αφού η ίδια δεν τον διευκόλυνε, δηλώνοντας απλώς ότι θα επιστρέψει τα χρήματα και ότι θα κριθεί από το…έργο της.

Ο κ. Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτησή της και την ευχαρίστησε.

 Η ανακοίνωση του Μαξίμου:

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της».

Πηγή: Αντωνοπούλου τέλος -Δεκτή η παραίτησή της | iefimerida.gr

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεκτη η παραιτηση της κ. Αντωνοπουλου ο τιτλος. Στην καρατομηση της ανπλ.υπουργου εργασιας Ρανιας Αντωνοπουλου προχωρησε ο πρωθυπουργος……Τι απο τα δυο τελικα ισχυει;;;. Παραιτηση της ιδιας της τεως πια- δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναυπουργοποιηθει η κ. Ου-ρανια Αντωνοπουλου -,ή, καρατομηση (αποπομπη)της απο τον πρωθυπουργο;;;. Μαλλον τα ”καφενεια” θα κρινουν.

  2. Αξίζει να προσεχθεί και το γεγονός ότι η απόφαση χορήγησης της επιδότησης υπογράφθηκε από υφιστάμενό της τον αρμόδιο Διευθυντή. Η αίτηση της Υπουργού είχε ημερομηνία 11/4/16 και η απόφαση εκδόθηκε στις 26/9/16. Από το σκεπτικό της απόφασης δεν προκύπτει ότι για την έκδοσή της χρειαζόταν κάποιες έρευνες συλλογής στοιχείων. Γιατί υπήρξε η καθυστέρηση πέντε μηνών για την έκδοσή της;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα