Ανοικτή επιστολή στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για την τουρκοσειρά του STAR Channel

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION
Delaware – USA
http://www.professors-PhDs.com
E-mail: [email protected]

7 Σεπτεμβρίου 2020

Αγαπητά μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη,

Συμμεριζόμαστε και σεβόμαστε απόλυτα την πλούσια ιστορία της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Ελλάδα μας, από την εποχή της τουρκοκρατίας όταν πρωταγωνιστούσε σε διάφορα επαναστατικά κινήματα από τις ρίζες της στα Σφακιά, την ηγετική καθοδήγηση της Κρητικής εξέγερσης εναντίον των Οθωμανών, την συμμετοχή στο Κίνημα του Ναυτικού του 1973 εναντίον του τότε δικτατορικού καθεστώτος μέχρι την πληθωρική, σύγχρονη δραστηριότητα σε πλείστους τομείς όπως της ναυτιλίας, της πάσης μορφής και κατηγορίας επιχειρηματικότητας, της πολιτικής, της πλούσιας κοινωνικής προσφοράς μέσω  εθελοντικών  οργανισμών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα κ.α.π.

Σήμερα όλοι μας προβληματιζόμαστε έντονα όταν βλέπουμε μια προσβλητικά επιθετική ισλαμιστική Τουρκία σε καθημερινές, αμέτρητες προκλήσεις και προσβολές προς τα διεθνώς προστατευμένα δικαιώματα της Ελλάδος και της Κύπρου. Για την  αντιμετώπιση του άμεσου κινδύνου εξ ανατολών επιστρατεύεται ο όπου γης Ελληνισμός και υιοθετούνται  πρωτοβουλίες ενίσχυσης της εθνικής άμυνας και της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας, σε μια συνεχή και επιβαλλόμενη επαγρύπνηση.

Μέσα όμως στο πλαίσιο αυτό, με μεγάλη λύπη παρακολουθούμε το τηλεοπτικό κανάλι STAR, ελεγχόμενο από την οικογένεια σας, να μεταδίδει καθημερινά μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι στο 96% της εθνικής επικράτειας, μια τηλεοπτική σειρά που αποτελεί τουρκική προπαγάνδα «ήπιας ισχύος».

Η τουρκική αυτή προπαγάνδα, μέσα από την ατέλειωτη τηλεοπτική σειρά «Ελίφ», ξεκίνησε την μετάδοση της από τον Γενάρη του έτους 2018 αλλά μέχρι σήμερα εθεωρείτο -με καλή θέληση- αποδεκτήσημείωσε μάλιστα και αξιόλογα ποσοστά τηλεθέασης κατά την πρώτη περίοδο της μετάδοσης της.

Δυστυχώς, η άμεση προοπτική πολεμικής εμπλοκής με τους φανατικούς ισλαμιστές που ελέγχουν την τουρκική εξουσία καθιστά επιβεβλημένη την διακοπή μετάδοσης της τουρκικής προπαγάνδας «ήπιας ισχύος» γιατί πραγματικά είναι αντιφατικό και οξύμωρο, το κανάλι ΣΤΑΡ να μεταδίδει το απόγευμα τουρκική προπαγάνδα σε ολόκληρη την Ελλάδα και το βράδυ να μεταδίδει όλες τις ειδήσεις της διαρκούς τουρκικής προκλητικότητας. Ειδικά στις μέρες μας, όταν πλέον η σειρά βρίσκεται σταθερά στις τελευταίες θέσεις της καθημερινής τηλεθέασης της απογευματινής ζώνης!

Σας παρακαλούμε θερμά, μην ακούτε τις διάφορες δικαιολογίες των υπευθύνων του καναλιού ΣΤΑΡ που επιθυμούν να «εξασφαλίσουν» στα ταμεία του μερικές δεκάδες εκατομμυρίων από τις «εισπράξεις» των διαφημίσεων που μεταδίδονται μέσα σε κάθε ένα από τα χίλια επεισόδια της σειράς, αγορασμένα σε πολύ «ανταγωνιστικές τιμές».

Μια οικογένεια η περιουσία της οποίας υπολογίζεται σε έντεκα τουλάχιστον δισεκατομμύρια ευρώ, δεν μπορεί έμμεσα να «κηλιδώνει» το διαχρονικό όνομα της για μερικές δεκάδες εκατομμυρίων.

Πιστέψτε μας το «κηλιδώνει», γιατί η δήθεν αθώα τηλεοπτική σειρά που μας παρουσιάζεται, σίγουρα αποτελεί τουρκική προπαγάνδα μεταφέροντας καθημερινά την τουρκική γλώσσα, μια ανύπαρκτη εικόνα της τουρκικής κοινωνίας (και άλλα πολλά) μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες. Είμαστε βέβαιοι πως αν βρεθούμε μπροστά σε ακόμα πιο δύσκολες μέρες δεν θα θέλατε ένα τηλεοπτικό κανάλι δικών σας συμφερόντων να συνεχίζει την μετάδοση τουρκικής προπαγάνδας σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Θεωρούμε εξαιρετικά πιθανό να μην σας έχουν γίνει γνωστά τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας που καταφθάνουν καθημερινά στα τηλέφωνα 211 18 91 000, 211 18 92 000 και 211 18 91 004 του σταθμού ή τα έγγραφα μηνύματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Κλείνοντας, υποβάλλουμε την επείγουσα παράκληση, ως ιδιοκτήτες του τηλεοπτικού σταθμού,  να δώσετε τις αναγκαίες οδηγίες ώστε να σταματήσει επιτέλους η καθημερινή μετάδοση τουρκικής προπαγάνδας από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι – τουλάχιστον τώρα που η χώρα μας αντιμετωπίζει άμεσα το ενδεχόμενο πολεμικής συμπλοκής με τους φανατικούς ισλαμιστές που ελέγχουν την τουρκική εξουσία!

Για το ΔΣ του INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION*

Capt. Ευάγγελος Ρήγος – Ελλάς, Πλοίαρχος Α. Τάξεως Ε.Ν., Ιδρυτής του ΙΗΑ και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Πρώην Director of Hellenism AHEPA-Athens HJ1 και Life Director του Hellenic Electronic Center (HEC),

Nίνα Γκατζούλη – Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καθηγήτρια New Hamshire University, Συντονίστρια Παμμακεδονικών Οργανώσεων Υφηλίου, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου,

Δρ. Πέτρος Ιωάννου – Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής,  Καθηγητής, University of Southern California, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου,

Δρ. Παναγιώτης Μπαλτατζής – Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου,

Δρ. Αθανάσιος Σαραντόπουλος – Ελλάς, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου,

Στέφανος Παπακώστας – Ελλάς, π. Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στα Αμερικανικά Κολλέγια της Αθήνας, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και

Λεωνίδας Κουμάκης – Ελλάς, Νομικός, Συγγραφέας, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου.

*Μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός, μη κομματικός οργανισμός με 4.000 περίπου μέλη ακαδημαϊκού επιπέδου από ολόκληρο τον κόσμο.

https://professors-phds.com/2020/09/07/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%ce%b1%cf%81/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα