Ανατροπή με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γ.Μπίκα: Βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ -Ποιοι έλεγαν ότι είναι «καθαρές»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Διαψεύδονται οι αρχικές πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο

Πολλά ερωτήματα γεννά η αποκάλυψη του τεχνικού συμβούλου της Γεωργίας Μπίκα, Δημήτρη Γαλεντέρη, σύμφωνα με τον οποίο οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η 24χρονη είχε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της. 

«Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά», δήλωσε ο Δημήτρης Γαλεντέρης τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα.

Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου, είχε υποστηρίξει ότι οι τοξικολογικές ήταν «καθαρές», χρησιμοποιώντας επί της ουσίας τα όσα είχε υποστηρίξει η πλευρά των αδελφών Λεβέντη της Coca Cola.

Ο Δ. Γαλεντέρης αναφέρει στις νέες δηλώσεις στο thesstoday.gr του ότι ύστερα από προσεκτική ανάγνωση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων διαπίστωσε ότι «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της Γεωργίας Μπίκα, μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, αναμένεται να ενσωματώσει το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα.

«Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση», δήλωσε ο Δ, Γαλεντέρης, με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι «το στοιχείο για τα ποσοστά αλκοόλ θα το καταθέσω στην ανακρίτρια μαζί με τον τελικό φάκελο, την επόμενη εβδομάδα».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1056152_anatropi-me-tin-ypothesi-viasmoy-tis-georgias-mpika

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα