Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης Συμφωνίας Κυβέρνησης Τρίπολης- Τουρκίας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Πηγές των μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι το Εφετείο Τρίπολης ανέβαλε την εκδίκαση του θέματος της διακοπής της συμφωνίας κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Τουρκίας για τις 2 Ιανουαρίου.

Το μνημόνιο συνεννόησης που υπεγράφη μεταξύ του Υπουργού Οικονομίας της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Muhammad Al-Hawij, και της τουρκικής πλευράς πυροδότησε τοπικές απορριπτικές αντιδράσεις, είτε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων είτε από τη λιβυκή κυβέρνηση με επικεφαλής τον Fathi Bashagha, θεωρώντας ότι απειλεί ασφάλεια και ειρήνη στη Λιβύη.

Οι πλήρεις όροι του μνημονίου συνεννόησης δεν ανακοινώθηκαν επίσημα, αλλά ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Muhammad Hammouda, είπε ότι στοχεύει και προβλέπει την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε ό,τι αφορά: τεχνικά, νομικά εμπορικά ζητήματα και ζητήματα στον τομέα των υδρογονανθράκων. Και ανέφερε ότι το μνημόνιο κατανόησης προβλέπει την ανάπτυξη έργων που σχετίζονται με την εξερεύνηση, την παραγωγή, τη μεταφορά, την αναζήτηση και το εμπόριο πετρελαίου, φυσικού αερίου και υδρογονανθράκων σύμφωνα με τις διαδικασίες και τους νόμους που ακολουθούνται στη Λιβύη. Συμπράξεις μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

afrigatenews.net

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα