Αιχμές του Αρχηγού Στόλου για την αποστρατεία του- Τιμή μου που φεύγω τώρα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Με μια ανάρτηση με αιχμές, αποχαιρέτησε τους φίλους του ο αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος, που στις τελευταίες κρίσεις αποστρατεύθηκε.

Ο απερχόμενος αρχηγός του Στόλου, έγραψε στο Facebook οτι είναι τιμή του που φεύγει τώρα, δεδομένων των γεωπολιτικών εξελίξεων σε εσωτερικό και εξωτερικό. Μια αναφορά που ερμηνεύεται οτι φωτογραφίζει τις εξελίξεις στο Μακεδονικό.

Εγραψε ο αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος:
«Αγαπημένοι μου φίλοι, πριν από λίγο έλαβα ένα τηλεφώνημα ότι με αποστράτευσαν ……. είναι τιμή μου γιατί έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή δεδομένων των γεωπολιτικών εξελίξεων σε εσωτερικό και το εξωτερικό! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ»…

Απαντώντας μάλιστα σε σχόλιο ενός φίλου του απαντά ότι «είναι τιμή που με αποστράτευσε αυτή η Κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ ! Δείτε τη σύνθεση και θα καταλάβετε». 

Σήμερα, ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος, δημοσιοποίησε στο Facebook επιστολή που του έστειλε ναύτης, όταν πληροφορήθηκε για την αποστρατεία του.
Με τετοιους Ναυτες Πληρώματα Πολεμικών Πλοίων τι άλλο να θέλει ενας Αρχηγος Στόλου …γράφει ο αντιναύαρχος:

Πολύ λυπήθηκα όταν είδα ότι σας αποστράτευσαν. Δε ξέρω αν καταφέρω να μείνω στο ένδοξο ΠΝ μας, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θα μου λείψει πολύ όταν δέναμε π2 με τη ΚΦ ΚΑΣΟΣ και άκουγα ότι θα φύγετε με το καραβάκι. Κάθε φορά που το άκουγα έτρεχα στη πρύμη του πλοίου για να σας χαιρετήσω. Κάτι τόσο μικρό μα τόσο πολύτιμο για μένα που δυστυχώς έφυγε κι αυτό. Ήθελα τόσο πολύ να έρθω να σας επισκεφτώ, να σας μιλήσω για λίγο, να μάθω έστω και λίγα πράγματα από εσάς, αλλά είχα παράλληλα τον φόβο να πλησιάσω για να μη γραφτώ ποινολόγιο. Κρίμα, το μετανιώνω, που δε το ρίσκαρα και πλέον είναι αργά. Μακάρι Παναγία μου να σας ξανά δω στο ΝΣ και θα έρθω δίχως δεύτερη σκέψη. Τελειώνοντας θα ήθελα να μοιραστώ έναν στίχο μαζί σας.
“Ζήσε τώρα το τώρα και όχι αργότερα, ζήσε με όσα έχεις μη θες περισσότερα, βούτα στη ζωή πρίν μείνουν μόνο απόνερα, γιατί όσα έχουμε είναι τα πιο όμορφα όνειρα”. Μέσα από τη ψυχή μου σας εύχομαι υγεία και η Παναγία δίπλα σας!

– Με όλο το σεβασμό και αγάπη, Ναύτης Π.Τούρζας

Ο αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος στην τελετή παράδοσης- φωτογραφία intimenews

Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα