Αινιγματικό retweet Ντ.Τραμπ για την αυτοκτονία του Τζ.Έπσταϊν: «Μήπως ήξερε κάτι για τον Μπιλ Κλίντον;»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο πρόεδρος Donald Trump έκανε retweet μία θεωρία ότι ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον εμπλέκονταν κατά κάποιο τρόπο στην υπόθεση κατηγορούμενου.

Ο πρόεδρος το Σάββατο επανέλαβε μια θέση από τον κωμικό και τον υποστηρικτή του Trump Terrence Williams, ο οποίος δήλωσε ότι ο Epstein “είχε πληροφορίες για τον Bill Clinton” και ήταν τώρα νεκρός.

Terrence K. Williams

@w_terrence

Died of SUICIDE on 24/7 SUICIDE WATCH ? Yeah right! How does that happen had information on Bill Clinton & now he’s dead

I see trending but we know who did this!

RT if you’re not Surprised

Ενσωματωμένο βίντεο

71,9 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Επίσης σε προηγούμενο retweet του είχε στρέψει τα πυρά του πάλι εναντίον του πρώην προέδρου αλλά και άλλων Δημοκρατικών τους οποίος κατηγορεί ότι έκαναν ταξίδια στα “παιδοφιλικά νησιά” του δισεκατομμυριούχου.

BNL NEWS@BreakingNLive

BREAKING: Documents were unsealed yesterday revealing that top Democrats, including Bill Clinton, took private trips to Jeffrey Epstein’s “pedophilia island”

29,3 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Θύμα του Έπσταϊν υποστήριξε ότι πολλοί άλλοι ισχυροί και διάσημοι άνδρες ήταν αναμεμιγμένοι σε αυτή την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένου του βρετανού πρίγκιπα Ανδρέα, του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Glenn Dublin και του πρώην κυβερνήτη του Νέου Μεξικού Bill Richardson . Ο κατάλογος του θύματος περιλαμβάνει επίσης έναν “άλλο πρίγκιπα”, έναν “ξένο πρόεδρο”, έναν “γνωστό πρωθυπουργό” και τον ιδιοκτήτη μιας γαλλικής “μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας”.

Μία μέρα αφότου αυτοί οι ισχυρισμοί βγήκαν στη δημοσιότητα ο Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

Επιπλέον το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε πως διερευνά κάποια άτομα τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν κατηγορηθεί στην υπόθεση.

Πολλοί σπεύδουν να μειώσουν αυτό το retweet λέγοντας πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κοινοποιήσει ή υποστηρίξει κι άλλες θεωρίες συνωμοσίας, παρ όλα αυτά είναι η πρώτη φόρα που υποστηρίζει μία τέτοια θεωρία αφού έχει γίνει πρόεδρος.

Την ίδια στιγμή ερωτηματικά προκαλούν και οι πολλές “παραλείψεις” που έγιναν από τις αρχές την νύχτα του θανάτου του.

Φήμες κυκλοφόρησαν το Σάββατο ότι οι κάμερες που υποτίθεται ότι παρακολουθούσαν τον Epstein είχαν μυστηριωδώς “δυσλειτουργίσει” κατά το χρόνο του θανάτου του.

Επίσης γιατί η φυλακή τον έβγαλε από την πτέρυγα με τα ειδικά κελιά των “κρατουμένων επικίνδυνων για αυτοκτονία”, μόλις 2 βδομάδες μετά την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας του;

1.769 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/796072_nttramp-gia-aytoktonia-tzepstain-mipos-ixere-kati-gia-ton-mpil
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα