Αερογέφυρα έχει στήσει η Τουρκία μέσω Ελλάδας για Λιβύη: Μεταφέρουν συνεχώς όπλα και πυρομαχικά

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ποια είναι η μυστηριώδης εταιρεία Aerotranscargo που πραγματοποιεί τα δρομολόγια

Συνεχείς είναι οι πτήσεις μεταφορικών αεροσκαφών cargo από την Τουρκία στην Λιβύη, τα οποία  μεταφέρουν όπλα και πυρομαχικά κατά παράβαση των αποφάσεων του ΟΗΕ.

Τα αεροσκάφη ανήκουν σε πολιτικές εταιρείες μεταφορά εμπορευμάτων και πετούν μέσω του Εθνικού Εναερίου Χώρου για να προσγειωθούν στην Μισράτα, την οποία ελέγχει ο GNA.

Η εταιρεία που αναλαμβάνει τις μεταφορές των όπλων είναι η Αerotranscargo.

Πρόκειται για μια εταιρεία τσάρτερ μεταφοράς εμπορευμάτων αμφιβόλου ασφάλειας και προέλευσης  η οποία διασχίζει τον ελληνικό εναέριο χώρο δύο φορές την εβδομάδα, εκτελώντας το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Μισράτα.

Η εταιρεία φαίνεται να έχει έχει σχέσεις με το Αζερμπαιτζάν (σύμμαχος της Τουρκίας) και για να επιλέξουν την AeroTransCargo, οι Τούρκοι σημαίνει πρόκειται για απόλυτα ελεγχόμενο αερομεταφορέα.

Στις 26 Φεβρουαρίου του 2018 ένα από τα αεροσκάφη της Boeing 747-412 (BCF) ER-JAI ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Φρανκφούρτη-Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν το πλήρωμα αντιλήφθηκε στα 21.000 πόδια περίεργες ταλαντώσεις.

Το αεροσκάφος σταμάτησε την άνοδό του και επέστρεψε στη Φρανκφούρτη, όπου διαπιστώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της απογείωσης είχε ξεκολλήσει ολόκληρο το κάλυμμα του Νο1 κινητήρα (αριστερός), χωρίς το πλήρωμα να έχει αντιληφθεί το παραμικρό!

34 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/830807_syneheis-oi-ptiseis-toyrkikon-metaforikon-aeroskafon-me-opla-gia-ti
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άκουσα προ ημερών να το καταγγέλλει και ο Σ. Καλεντερίδης, στην εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, την οποία έδωσα σε βίντεο εδώ. Η Τουρκία σπάει το embrgo όπλων τού ΟΗΕ προς την Λιβύη κι ενώ η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να ελέγξει κάθε αεροσκάφος, που πετά στον εναέριο χώρο της, όπως και κάθε πλοίο, που πλέει στα χωρικά τής ύδατα, δεν κάνει απολύτως τίποτε. Η Ελλάδα έχει πάψει προ πολλού να υφίσταται σαν κυρίαρχο κράτος, ν’ ασκεί τα δικαιώματά της, να διεκδικεί (αυτό μόνο στους Βαλκανικούς Πολέμους το έκαμε) αυτά που τής ανήκουν, να κάνει τέλος πάντων την παρουσία της αισθητή. Είναι κράτος-παρίας, ψοφοδεής, έρμαιο στα χέρια ανικάνων και διεφθαρμένων πολιτικών, που ο ανώριμος λαός της ψηφίζει.

  2. Ούτε καν τα δικαιώματα που της παρέχει το Διεθνές Δίκαιο δεν ασκεί, γιατί προφανώς όταν το προσγειώσει για έλεγχο φορτίου και πιάσει τα όπλα του… Σουλτάνου τότε ..όπου φύγει φύγει . Φυσικά τα θέματα αυτά δεν τα θίγουν οι τριακόσιοι τουρκολάγνοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα