Αδωνις: Είναι λάθος που ο Καμμένος αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
«ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»

 adonisstoli708

«Το ότι αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα είναι λάθος. Η στολή δίνεται σε κάποιον που έχει κοπιάσει πάρα πολύ για αυτήν, με θυσίες, με κόπους».

Αυτό δήλωσε για τον Πάνο Καμμένο, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Αμυνας, Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real FM. «Προτιμώ που είναι ο Καμμένος εκεί, από το να είχα κανέναν Συριζαίο περίεργο στο υπουργείο Αμυνας. Ο Καμμένος έχει εθνικές ευαισθησίες, δεν είναι άπατρις. Πιστεύω ότι σέβεται τις Ενοπλες Δυνάμεις, αγαπάει τη στολή» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Το μόνο επικίνδυνο με τον Καμμένο είναι ότι επειδή είναι πολύ συναισθηματικός και παρορμητικός πρέπει να είναι προσεκτικός. Αυτή η θέση θέλει έναν άνθρωπο προσεκτικό».

Ερωτηθείς για το εάν θα βοηθήσει τον κ. Καμμένο ως τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Οσοι περιμένουν κοκορομαχία με τον Καμμένο από την πλευρά μου αποκλείεται. Η εθνική άμυνα δεν είναι χώρος για κοκορομαχία. Οπου μπορεί η ΝΔ να είναι χρήσιμη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για τους αξιωματικούς μας, για το πολιτικό προσωπικό, για τους κατώτερους αξιωματικούς, για τους οπλίτες, η ΝΔ θα είναι μαζί τους για να τους βοηθήσουμε, δεν θα είναι για να κάνει φασαρία».

iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν μπορουσε γενικως να σταματησει τις κοκορομαχιες ,πραγματικες,η, προκατασκευασμενες ο κ. Αδωνις Γεωργιαδης και μαλιστα απο τις περιεργως ”φιλικες θεσεις”,που του προσεφερε στο Κομμα ο νεος προεδρος της Ν.Δ ,κ. Κυριακος Μητσοτακης , θα ηταν προτιμωτερο . Ευτυχως , που ξεπερασε τα 40 χρονια του και μαλλον αρχισε η ενηλικιωση του , η σοβαροτητα και η μειωση των λογων, που παντα πετουν. Αρκετα ”κατεγραψε” στα μαγνητοφωνα μια 10ετια τωρα με υβριστικα και απαξιωτικα σχολια και λογια, κυριως εναντιον της καθολου Παραταξεως, στην οποια φερεται τωρα οτι ανηκει και γιαυτο και θρονιαστηκε. Ας ελπισουμε οτι δεν επιδιωκει-οπως πολλοι τελευταια -πρωτοκαθρεδριες ,σχεδον σε ολα τα κομματα, ”γιατι ου παντος πλειν ες Κορινθον”. Οι ιδεες της Ν.Δ απο της ιδρυσεως της δεν σηκωνουν τις αμετροεπειες και τα πολλα λογια, που παντα πετουν και χανονται και κυριως διαταρασσουν το ηπιο πολιτικο κλιμα και κεντριζουν τα πολιτικα παθη, κατι που βδελυσσονταν ο αειμνηστος ιδρυτης της και ετηρησαν οι περισσοτεροι αρχηγοι της απο τοτε. Στα κομματα,εδω ,αλλα και στην Ελλαδα μας,εδω και μια 35ετια, εχουν αναστραφει οι πυραμιδες σε ολες τις κρατικες λειτουργιες. Εχουμε αμετρητους ανωτατους λειτουργους εν ενεργεια και ελαχιστους κατωτατους λειτουργους αγωνιστες, γιαυτο εν πολλοις χωλαινει η λεγομενη κρατικη διοικηση. Οι ανωτατοι-οντας πολλοι -διαγκωνιζονται για να καταλαβουν την υψηλοτατη θεση και οι κατωτεροι ”γλεντουν” και απολαμβανουν” τους διαγκωνισμους τους και τον ηθικο ξεπεσμο και κομματισμο τους. Αυτη ειναι ολη η Ελλαδα μας. Η αλλη -αν υπαρχει- ”τυραννιεται”. Καλη χρονια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα