Αδιανόητο: Πολυκατοικία στην Κυψέλη έμεινε χωρίς ρεύμα για… 40 ημέρες – «Κοιμόμασταν με μπουφάν και μαγειρεύαμε με γκαζάκια»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη

Έναν εφιάλτη που κάποιοι από εμάς έζησαν πέρσι με τον χιονιά αλλά για λίγες ημέρες, ζουν κάτοικοι πολυκατοικίας στην Κυψέλη όπου έχουν μείνει χωρίς ρεύμα από την… παραμονή των Χριστουγέννων λόγω φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας στα ρολόγια του κτηρίου λόγω βραχυκυκλώματος.

Παρά το γεγονός ότι οι ένοικοι απευθύνθηκαν αμέσως στον ΔΕΔΔΗΕ, αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Στη συνέχεια, κατέθεσαν και γραπτό αίτημα για επανασύνδεση του ρεύματος, με ημερομηνία της αίτησης στις 17/1, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του MEGA.

Μάλιστα, ο ΔΕΔΔΗΕ ξεκίνησε την επανηλεκτροδότηση χθες, Πέμπτη (2/2), δηλαδή μετά από 40 ημέρες κι αφού ασχολήθηκαν με την απίστευτη ιστορία οι δημοσιογράφοι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν απέκτησαν ξανά ρεύμα όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, αλλά μόνο τα εννιά.

 «40 ημέρες χωρίς ρεύμα και χωρίς φως και 4 παιδιά ήταν κάτι το οποίο δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα το κάνω.

Κοιμόμασταν με μπουφάν. Είχαμε ένα μικρό γκαζάκι και φτιάχναμε να φάμε ό, τι μπορούσαμε. Τα παιδιά διάβαζαν με κεριά. Τα άπλυτά μου τα έστελνα σε φίλες για να πλυθούν», περιέγραψε μία ένοικος της πολυκατοικίας στο κανάλι.

Όπως είπε, σε επικοινωνία που είχε η ένοικος με τον ΔΕΔΔΗΕ για το πρόβλημα με το ρεύμα, της έλεγαν συνέχεια ότι θα το δουν.

Αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα του πως λειτουργεί το «επιτελικό» κράτος Μητσοτάκη.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας αφέθηκαν στην μοίρα τους και στο έλεος του Θεού σε μία περίοδο όπου δεν υπάρχουν ούτε έντονα καιρικά φαινόμενα ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα που να δικαιολογούσε τέτοιου είδους καθυστέρηση.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/adianoito-polykatoikia-stin-kypseli-emeine-xoris-reyma-gia-40-imeres-koimomastan-me-mpoufan-kai-mageireyame-me-gkazakia/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα