Αγρια κόντρα Σκουρλέτη-Ανδρουλάκη με βαρείς χαρακτηρισμούς -Αποχώρησε από το στούντιο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -


Η βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ ανέβασαν στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο, με τους Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Ανδρουλάκη να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε τηλεοπτικό πάνελ και τον πρώτο να αποχωρεί.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη στο Action 24, μαζί με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη. Κάποια στιγμή και ενώ η πολιτική κουβέντα ήταν σε εξέλιξη, το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο, με τον Πάνο Σκουρλέτη να εκνευρίζεται και να μιλάει περί διαφθοράς στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αδιαφανών δανειοδοτήσεων του κόμματος.

Το γάντι σήκωσε αμέσως ο Νίκος Ανδρουλάκης και απάντησε στον κ. Σκουρλέτη στον ίδιο τόνο, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι δύο γραμματείς επί των ημερών των οποίων επιβαρύνθηκε το κόμμα με δάνεια βρίσκονται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς να τους κατονομάσει, εννοούσε τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Γιάννη Ραγκούση. Μάλιστα, κάλεσε σε έντονο ύφος τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει με ονόματα και να σταματήσει την εκστρατεία λάσπης.

Με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι και παρά τις προσπάθειες του δημοσιογράφου Δημήτρη Τάκη να πέσουν οι τόνοι, ο Πάνος Σκουρλέτης αντεπιτέθηκε λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Ανδρουλάκης «λερώνει την εκπομπή» με την παρουσία του και στη συνέχεια έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο. Μάλιστα, μίλησε για χυδαιότητα και ότι δεν μπορεί να την ανεχτεί, ενώ τα έβαλε και με τον παρουσιαστή, κατηγορώντας τον ότι καλύπτει τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ. «Λυπάμαι πάρα πολύ, την χυδαιότητα δεν την νομιμοποιώ», είπε ο γραμματέας, «Να λυπάστε για τον εαυτό σας», ήταν η απάντηση του ευρωβουλευτή.

Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον κ. Σκουρλέτη του είπε «σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως» και «καλό ταξίδι».

Στο 1:17:30 ξεκινάει ο καβγάς ανάμεσα στους Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Ανδρουλάκη και ακολουθεί η αποχώρηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα