Αίσχος! Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε φτωχούς ανθρώπους, ακόμη και για καθυστέρηση πληρωμής 50 €! Ποιός θα τραβήξει το αυτί στα golden boys της κυβέρνησης;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Της σύνταξης του europost.gr

Είναι απίστευτο, αλλά είναι αληθινό! Με εντολή της σημερινής διοίκησης της ΔΕΗ, η οποία αποτελείται από τα golden boys, που διόρισε η κυβέρνηση κόβεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και αφαιρείται το ρολόι ηλεκτροδότησης σε εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, οι οποίοι έχουν αργήσει να πληρώσουν λογαριασμούς, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπερβαίνουν τα € 50.

Μάλιστα, τα golden boys της νέας διοίκησης της εταιρείας έχουν υπογράψει συμβάσεις με νέες ιδιωτικές εισπρακτικές εταιρείες, οι οποίες τηλεφωνούν στους καταναλωτές και τους απειλούν ξεδιάντροπα ότι ‘αν δεν εξοφλήσουν τα οφειλόμενα ποσά’, που δεν ξεπερνούν τις λίγες δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ, τότε θα τους κόψουν το ρεύμα!

Το κωμικοτραγικό είναι ότι η νέα διοίκηση της ΔΕΗ υποτίθεται ότι διορίστηκε από την παρούσα κυβέρνηση για να συμμαζέψει τα συντρίμμια, που άφησαν πίσω τους οι διοικήσεις και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι, όχι μόνο έφτασαν τη ΔΕΗ στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, αλλά έβαλαν στο παιχνίδι των απειλών και των εκβιασμών προς τους καταναλωτές και εισπρακτικές εταιρείες όπως εκείνη, που ανήκει σε πρώτο ξάδελφο του υπουργού Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Τσακαλώτου.

Ο κόσμος, λοιπόν, που ψήφισε τη Ν.Δ περίμενε να ξεκινήσει μια προσπάθεια ανόρθωσης και ανασυγκρότησης της εταιρείας, σε συνδυασμό με μια πολιτική που θα αφουγκράζεται τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου και θα προσαρμόζει την εισπρακτική πολιτική της εταιρείας στα προβλήματα αυτά, ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη ευελιξία από νοικοκυριό σε νοικοκυριό και από περίπτωση σε περίπτωση.

Αντ’ αυτών, τα golden boys της νέας διοίκησης φρόντισαν να διπλασιάσουν, σχεδόν, τις αμοιβές τους, να πάρουν με leasing πολυτελέστατα αυτοκίνητα, που πληρώνει η ΔΕΗ και να βάλουν στο παιχνίδι ακόμη περισσότερες εισπρακτικές εταιρείες, για να πέσουν σαν κοράκια πάνω στους καταναλωτές και να τους πιούν το αίμα με απειλές και εκβιασμούς!

Έτσι θα συνεχίσετε κ. Χατζηδάκη; Το europost.gr παρακολουθεί από πολύ κοντά το συγκεκριμένο μεγάλο κοινωνικό θέμα και θα επανέλθει πολύ σύντομα, με νεώτερα στοιχεία, για τις ξεδιάντροπες ενέργειες της ηγεσίας της ΔΕΗ, τις οποίες, μέχρι τώρα, φαίνεται ότι εγκρίνει δια της σιωπής και της απραξίας του και ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

https://europost.gr/aischos-dei-kovei-to-reyma-se-ftochoys-anthropoys-akomi-kathysterisi/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα