Ήταν μία τεράστια νίκη για τον αρμενικό λαό: Η Καρντάσιαν πανηγυρίζει με μία φοβερή φωτογραφία

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Κίμ Καρντάσιαν με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο. EPA, SHAWN THEW

OCTOBER 31, 2019

“Η χθεσινή (προχθεσινή) ήταν μια τεράστια νίκη για τον λαό της Αρμενίας. Η Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών αναγνώρισε την γενοκτονία των Αρμενίων!

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από την Jackie Nickerson. Είμαι εγώ και τα παιδιά μου, αυτό το μήνα στην Αρμενία”.

Τα παραπάνω έγραψε στους λογαριασμούς της στο Facebook και στο Instagram, όπου την ακολουθούν 180 εκατομμύρια άνθρωποι, η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βοήθησε αφάνταστα την εκστρατεία για την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας. Συνόδευσε την ανάρτηση και με μία σημαία της Αρμενίας.

Η φωτογραφία δείχνει την Κιμ Καρντάσιαν με τα τέσσερα παιδιά της κατά την επίσκεψή της στη Γενέτειρα των προγόνων της. Στη διάρκεια της επίσκεψης βάφτισε τα παιδιά της σε ορθόδοξη εκκλησία και είχε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τηλεπερσόνα θα συνεχίσει την πίεση, αυτή τη φορά προς τους γερουσιαστές, για να ψηφίσουν και αυτοί υπέρ της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Για την Κιμ Καρντάσιαν, είναι πλέον προσωπικό θέμα η αναγνώριση, όπως έγραψε στο Twitter. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 24 Απριλίου 2020, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα αναγνωρίσει και εκείνος την Αρμενική Γενοκτονία, κάτι που φέρεται να υποσχέθηκε ο ίδιος στην τηλεπερσόνα. Άλλωστε, εάν το κάνει, o k. Tramp θα κερδίσει και τα εκατομμύρια των ψήφων των Αμερικανο-Αρμενίων, τους οποίους πρόδωσαν όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι, εκτός του Ρόναλντ Ρίγκαν.

Οι Αμερικανοί αρμενικής καταγωγής εκφράζουν μεγάλη απογοήτευση για τον Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος ενώ τους έδωσε την πιό ισχυρή υπόσχεση, στη συνέχεια -και για οκτώ χρόνια στο Λευκό Οίκο- δεν έπραξε τίποτα. Αντίθετα υποχώρησε στις πιέσεις της Τουρκίας.

Πηγή: Ήταν μία τεράστια νίκη για τον αρμενικό λαό: Η Καρντάσιαν πανηγυρίζει με μία φοβερή φωτογραφία https://hellasjournal.com/2019/10/itan-mia-terastia-niki-gia-ton-armeniko-lao-i-karntasian-panigyrizei-me-mia-foveri-fotografia/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μαυτα και με αλλα -νωρις ακομη για στοιχηματα- θα επανεκλεγει ο κ. Τραμπ ( υγειας του επιτρεπουσης) του χρονου στις 4 Νοεμβριου , ειτε μας αρεσει ,ειτε δεν μας αρεσει και ως Ελληνες και ως Ευρωπαιους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα