Ήμουν και εγώ «λίγο γκέι…αλλά θεραπεύτηκα» λέει ο Ντουτέρτε

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Έγινα και πάλι άντρας!» αναφώνησε. Λες και πριν δεν ήταν.

Ο πρόεδρος της Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, γνωστός για τις προκλητικές  έως (συχνά) τραγικές δηλώσεις του- τώρα λέει πως κάποτε ήταν και αυτός ομοφυλόφιλος αλλά…κατάφερε να θεραπευθεί.

Ο Ντουτέρτε, απευθυνόμενος σε συμπατριώτες του που ζουν στο Τόκιο, αρχικά επιτέθηκε στον πολιτικό του αντίπαλό, γερουσιαστή Αντόνιο Τριλάνες τον οποίο, μεταξύ άλλων, κατηγόρησε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Βέβαια, όπως είπε στη συνέχεια, και ο ίδιος ένιωθε κάποτε πως ήταν «λίγο γκέι» και μάλιστα κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Ελίζαμπεθ Ζίμερμαν. Σημειώνεται πως ο γάμος τους ακυρώθηκε το 2000.

Ο Ντουτέρτε όμως, όπως λέει, «θεραπεύτηκε» όταν γνώρισε την τωρινή σύντροφό του Χάνεϊλετ Αβανσένια. «Έγινα και πάλι άντρας! Οι όμορφες γυναίκες με θεράπευσαν…Μετά από αυτό μισούσα τους ωραίους άνδρες. Τώρα προτιμώ τις όμορφες γυναίκες».

YOUTUBE
Κατά την επίσκεψή του στη Νότια Κορέα μια Φιλιππινέζα μετανάστρια-και προφανώς θαυμάστρια- του ζήτησε ένα φιλί και εκείνος είπε να την φιλήσει στα χείλη. Είναι βλέπετε που είναι άντρας και δεν κρατιέται. 

Σημειώνεται πως ο Ντουτέρτε έχει κάνει πολλές αμφιλεγόμενες δηλώσεις κατά των LGBTQI ατόμων ενώ το 2016 είχε αποκαλέσει «ομοφυλόφιλο« (για την ακρίβεια «gay, son of a bitch») ενώ τον Μάρτιο του 2017 είχε πεις στους συμπατριώτες του που ζουν στην Μιανμάρ ότι ο ίδιος είναι κατά των ομόφυλων γάμων και πως στη χώρα δεν πρόκειται να αναγνωριστεί μια τέτοια ένωση.

Λίγο αργότερα όμως την ίδια χρονιά, όπως αναφέρει το CNN, δήλωσε πως τα δικαιώματα της LGBTQI κοινότητας θα είναι σεβαστά κατά τη διάρκεια της προεδρίας του. «Δεν θα υποστείτε καμία καταπίεση και θα αναγνωρίσουμε την αξία σας ως μέλη της κοινωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο συνέδριο LGBT στις Φιλιππίνες.

NewsroomHuffPost Greece

Πηγή: CNN

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα