«Επίταξαν» το ΓΕΑ λόγω κορονοϊού, προκαλώντας τριγμούς στη λειτουργία του…Στάθηκε όρθιο χάρη στο προσωπικό του στο οποίο όχι μόνο δεν έδωσαν συγχαρητήρια, αλλά το άφησαν στην τύχη του να «πληρώσει το μάρμαρο» ακόμη και για λάθη που έγιναν με το νοσοκομείο να δουλεύει σε συνθήκες πολέμου. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφική υπερβολή… Το ΓΝΑ επί σχεδόν 3 μήνες σ΄ αυτές τις συνθήκες δούλευε..

Τους έχουν αφήσει και απλήρωτους αν και τα χρήματα των εφημεριών τους υπάρχουν, έχουν αποδεσμευτεί, με ενέργειες του Υπαρχηγού ΓΕΑ και του ΔΥΓ! Κι όμως η Δ6 του ΓΕΑ και η ΓΔΟΣΥ από το ΥΠΕΘΑ ακόμη δεν προχωρούν στην καταβολή των χρημάτων. Γιατί; Τα «δεν προβλέπεται» και «χρειάζεται κάποια ρύθμιση» είναι απλές δικαιολογίες και είναι καιρός να παρέμβει ο ίδιος ο ΥΕΘΑ.

Επιτέλους κάποιος πρέπει να του «αποκαλύψει» ότι το ΓΝΑ μετρά ήδη 13 ιατρούς λιγότερους που έφυγαν όχι λόγω της «πολεμικής πίεσης», αλλά λόγω της αδιαφορίας της ιεραρχίας και της πολιτικής ηγεσίας για την αυτονόητη στήριξη τους.

https://www.militaire.gr/echoyn-afisei-to-251-gna-stin-tychi-toy-iatroi-feygoyn-kai-to-prosopiko-akomi-anamenei-ta-aytonoita/