• Π. Καραμόσχος: Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα νέο όραμα για τη Θεσσαλονίκη (βίντεο, φωτ.)

     15/09/2021 12:30

Σύσσωμος ο οργανισμός του εκδοτικού συγκροτήματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μέτοχοι, εργαζόμενοι και συνεργάτες, θρηνούμε την απώλεια του μετόχου μας και μέχρι πρότινος προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Παναγιώτη Καραμόσχου.

Ο αδόκητος θάνατος του Παναγιώτη Καραμόσχου σε ηλικία 72 ετών βύθισε σε βαθιά θλίψη την οικογένεια της Μακεδονίας της Κυριακής και του makthes.gr.

karamosxos.jpg

Ο Παναγιώτης Καραμόσχος εκτός από πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ υπήρξε και πρόεδρος της τεχνικής εταιρίας «MTC-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Κυριακή- Κούλα Λιοδάκη και τον γιο του Νίκο.

O Παναγιώτης Καραμόσχος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1950. Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός (ΑΠΘ) με μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα Αναδασμού και Έγγειας Αναδιάρθρωσης (Πολυτεχνείο Μονάχου).

Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών

Ιδρυτής, κύριος μέτοχος και Διαχειριστής των εταιρειών του Ομίλου MTC – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, με εκπόνηση πολλών και σημαντικών έργων στους τομείς του Εθνικού Κτηματολογίου, Τεχνικών Μελετών, εφαρμογών Πυροπροστασίας και Συστημάτων Γεωγραφικών Πληροφοριών. Οι εταιρείες του Ομίλου MTC παρέχουν υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης και Διαχείρισης Έργου και εκπόνησης Μελετών για τον Σχεδιασμό και Κατασκευή μεγάλων Τεχνικών Έργων, όπως ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου – ΤΑΡ, Τεχνικές και Νομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες Εκτίμησης Ακίνητης Περιουσίας προς Δημόσιους φορείς και τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα της χώρας, όπως σχεδόν το σύνολο των Τραπεζών και των Εταιρειών Διαχείρισης τραπεζικών δανείων, και ολοκληρωμένα Συστήματα και Εφαρμογές GIS για μεγάλους οργανισμούς, όπως η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ.

Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Δημοσιογραφικού συγκροτήματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΕ», με στόχο την έκδοση των ιστορικών εφημερίδων της Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» και την λειτουργία του ειδησεογραφικού portalwww.makthes.gr.

Ιδρυτικό μέλος και Μέλος Δ.Σ. της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος του ClusterAI της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ Α.Ε., και Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Συλλόγου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Βορείου Ελλάδος (ΣΑΤΜ ΒΕ), του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (ΠΣΔΑΤΜ), του Συνδέσμου Ελληνικών Γραφείων Μελετών (ΣΕΓΜ), του Συνδέσμου Εταιρειών Γεωπληροφορικής και Κτηματολογίου (ΣΕΓΕΚ), του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Β. Ελλάδος (ΣΕΒΕ)και της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος (ΠΕΕΒΕ).