Έτοιμη να αντιδράσει σε «κάθε μορφή πολέμου που επιθυμούν οι ΗΠΑ» η Βόρεια Κορέα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Με “καταστροφικές συνέπειες” απειλεί τις ΗΠΑ η Βόρεια Κορέα, αν συνεχίσει τις “εξωφρενικές πράξεις της”, μετά την ανάπτυξη μίας ομάδας αμερικανικών πολεμικών πλοίων ανοιχτά της Κορεατικής Χερσονήσου.

“Οι ΗΠΑ θα είναι πλήρως υπεύθυνες για τις καταστροφικές συνέπειες που θα προκαλέσουν οι εξωφρενικές πράξεις της”, ανέφερε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, διαμηνύοντας πως η Πιονγκγιάνγκ “είναι έτοιμη να αντιδράσει σε κάθε μορφή πολέμου που επιθυμούν οι ΗΠΑ”.

Ο ίδιος σχολίασε πως η άρνηση της Ουάσινγκτον να αποκλείσει ένα προληπτικό χτύπημα κατά των σημείων εκτόξευσης πυραύλων της Βόρειας Κορέας δικαιολογεί το πυρηνικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ.

“Η υπάρχουσα σοβαρή κατάσταση αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πως [η Βόρεια Κορέα] ήταν απολύτως δίκαια όταν αύξησε με κάθε τρόπο τις στρατιωτικές της δυνατότητες για αυτοάμυνα και προληπτικές επιθέσεις με μία πυρηνική ισχύ ως άξονα”, επεσήμανε και πρόσθεσε: “Θα λάβουμε τα σκληρότερα αντίμετρα κατά των προβοκατόρων, ώστε να αμυνθούμε με την ισχύ των όπλων”.

koutipandoras.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα