Έλληνας μουσουλμάνος δήμαρχος Ιάσμου: Μετά την αποθέωση του τουρκικού Στρατού τώρα μιλά… μόνο τουρκικά!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Την τουρκική γλώσσα επέλεξε ο δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης, Οντέρ Μουμίν, για να προβάλλει στα social media σημαντική χρηματοδότησή που εξασφάλισε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο δήμαρχος ξεκάθαρα προσπαθεί να επιβάλλει τα τούρκικα στη δημόσια διοίκηση, παράλληλα με την ελληνική γλώσσα. Ο ίδιος μάλιστα προβάλλεται και ως Yassıköy Belediye Başkanı. Δηλαδή δήμαρχος του Ιάσμου (Yassıköy) στα τουρκικά.

170.000 ευρώ για 10 ημιυπόγειους κάδους

Πρόσφατα ο δήμος Ιάσμου, εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση» του Πράσινου Ταμείου – που υλοποιεί το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας- εξασφαλίζοντας 170.000 ευρώ για την προμήθεια 10 ημιυπόγειων κάδων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Ο δήμαρχος περιχαρής, ανακοίνωσε στα social media την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το ελληνικό κράτος στα… τουρκικά, μη τηρώντας καν τα προσχήματα, και μη σεβόμενος πως μεγάλο μέρος των κατοίκων του δήμου του, είναι χριστιανοί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται έτσι ωστόσο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο παραβρέθηκε σε τουρκοφιέστα του παραρτήματος Προύσας του κορυφαίου αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης ‘‘Τούρκων’’ Δυτικής Θράκης». Στη διάρκεια χαιρετισμού του, ο κ. Μουμίν αναφέρθηκε στο όραμά του για το πώς ο δήμος που διοικεί «θα αγκαλιάσει τη μητέρα πατρίδα» -την Τουρκία δηλαδή- έδωσε διαβεβαιώσεις πως αν και αποφοίτησε από ελληνικό Λύκειο και Πανεπιστήμιο δεν έχει χάσει ρανίδα από τον … «μουσουλμανισμό και τον τουρκισμό» του, κατηγόρησε τον μειονοτικό ανθυποψήφιό του κ. Καδή Ισμέτ πως τον αντιπολιτεύεται «σ’ ενότητα μαζί με τον Έλληνα».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/945050_ellinas-moysoylmanos-dimarhos-iasmoy-meta-tin-apotheosi-toy

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. το μειονοτικό μπορεί να επιλυθεί άπαξ, δια της μεταφοράς της πρωτεύουσας στην Κομοτηνή,(με δημιουργία υποδομών πέριξ, στα πρότυπα της Μπραζίλια), και τη συνεπακόλουθη μετατόπιση του δημογραφικού κέντρου βάρους της χώρας προς τα εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα