Του Σπύρου Καπετανάκου

Σε μια περίοδο όπου η Ελλάδα απειλείται ευθέως από την Τουρκία με απώλεια Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, σύμπασα η επιχειρηματική ελίτ της χώρας αναλώνει τον χρόνο και την προσοχή της στην γκλαμουράτη και προκλητική χλιδή μέσα στην οποία πραγματοποιήθηκε ο «ολόχρυσος» γάμος της κόρης του πιό κοσμικού κοσμηματοπώλη της Ελλάδος Κώστα Καίσαρη! Και κοντά στην επιχειρηματική ελίτ και τα πάσης μορφής media, που σιτίζονται από αυτήν και έχουν ξεσαλώσει τις τελευταίες μέρες με το να δημοσιεύουν άπειρες φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις κοσμικότητες του γάμου και των δεξιώσεων που θυμίζουν την αηδιαστική ελληνική φούσκα του Porsche Cayenne και της Μυκόνου, που μας οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια στην χρεοκοπία!

Ε, λοιπόν, φτάνει κύριοι! Όχι άλλη «Καισαρειάδα!» Δεν διδαχτήκατε τίποτα από τα όσα έπαθε ο λαός μας την τελευταία δεκαετία των μνημονίων?… Και στο κάτω-κάτω, αν έχετε τόσα λεφτά για να παντρεύετε τα παιδιά σας μέσα σε συνθήκες προκλητικής χλιδής και πολυτέλειας, πρέπει να βγαίνετε και να μας τα δείχνετε, για να προκαλείτε την τραυματισμένη ελληνική κοινωνία?…

Κάντε τα μόνοι σας, γλεντήστε τα μόνοι σας και αφήστε και μας τους υπολοίπους στην σκληρή καθημερινότητας που διανύουμε!

https://europost.gr/