Έκτακτο! Ümit Özdağ: Θα στηρίξουμε τον Kılıçdaroğlu στον 2ο γύρο – Ολόκληρη η δήλωση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τελευταία προσπάθεια Κιλιτσντάρογλου να ενισχύσει τις δυνάμεις του

Ο αρχηγός του Κόμματος της Νίκης, Ουμίτ Οζντάγκ και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, έκαναν κοινή δήλωση σε απευθείας μετάδοση. 

Ο Özdağ είπε, “Συναντηθήκαμε με τον Kemal Bey, είπε ότι οι πρόσφυγες πρέπει να επιστρέψουν στις χώρες τους. Καταλήξαμε σε συναίνεση μαζί του. Ως Κόμμα της Νίκης, θα στηρίξουμε τον Kılıçdaroğlu στον δεύτερο γύρο.”

Ο Kılıçdaroğlu είπε, “Καθίσαμε και μιλήσαμε. Επιτεύχθηκαν καλά αποτελέσματα.”

Ο υποψήφιος για την Προεδρία και Πρόεδρος του CHP Kemal Kılıçdaroğlu ήρθε στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος της Νίκης στις 10.30 για να συναντηθεί με τον Πρόεδρό του Ümit Özdağ. Ο Kılıçdaroğlu και ο Özdağ μίλησαν για περίπου 50 λεπτά. Μετά τη συνάντηση οι δύο ηγέτες έκαναν δηλώσεις μπροστά στις κάμερες.

“ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ”

Ο Kılıçdaroğlu είπε, “Ένα κείμενο έχει ετοιμαστεί. Θα μοιραστούμε αυτό το κείμενο. Κάθε κόμμα έχει ευθύνες όσον αφορά το μέλλον της Τουρκίας, όσον αφορά το να είναι μια ειρηνική χώρα, από την άποψη της επίτευξης ενός ενισχυμένου κοινοβουλευτικού συστήματος στην Τουρκία. Έχουν επιτευχθεί καλά αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, απευθύνομαι στον πρόεδρο και τους φίλους του και τους ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Σας ευχαριστώ ειλικρινά. Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε μετά τις εκλογές σε μια πολύ πιο ωραία ατμόσφαιρα στην Τουρκία», είπε.

«ΜΕ 13 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΑΧΘΕΙ»

Ο Özdağ είπε, “Το πιο σημαντικό πρόβλημα της Τουρκίας είναι η επιστροφή 13 εκατομμυρίων αιτούντων άσυλο και παράτυπων μεταναστών στις χώρες τους. Δεν είναι δυνατό για την Τουρκία να ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα χωρίς τα 13 εκατομμύρια να σταλούν πίσω στην πατρίδα τους και να λάβουμε μέτρα για να μην έρθουν νέοι. Δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε. Βρείτε δουλειές για τα παιδιά μας. Δεν μπορεί μια χώρα να βάλει την οικονομία και την ασφάλειά της στη σωστή γραμμή με 13 εκατομμύρια πρόσφυγες».

«ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ KILIÇDAROĞLU»

Ο Özdağ συνέχισε τα λόγια του ως εξής: «Είδαμε στο τέλος του πρώτου γύρου ότι τα αποτελέσματα οδηγούν στο δεύτερο γύρο τις 28 Μαΐου.  Ο Νουμάν Μπέης από το ΑΚΡ μας επισκέφτηκε. Εμείς ρωτήσαμε «Τι σχεδιάζετε να κάνετε για τους πρόσφυγες;» Η απάντηση που λάβαμε δεν περιελάμβανε την επιστροφή των προσφύγων στις χώρες τους. Συναντηθήκαμε με τον κ. Κεμάλ, είπε ότι οι αιτούντες άσυλο πρέπει να επιστρέψουν στις χώρες τους. Συμφωνήσαμε μαζί του. Ως Κόμμα της Νίκης, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον κ. Kılıçdaroğlu στον δεύτερο γύρο».

Πηγή: haberler.com/infognomonpolitics.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα