ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Δολοφονία Καρολάϊν: Συνελήφθη Γεωργιανός στα σύνορα του Έβρου ως βασικός ύποπτος για το φόνο της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η σύλληψη τα τελευταία 24ωρα ενός ποινικού από τη Γεωργία στον Έβρο στην προσπάθεια διαφυγής του από την χώρα, μπαίνει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται, ότι είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια διαλεύκανσης της άγριας και εν ψυχρώ δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν την Τρίτη το βράδυ στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Έτσι σύμφωνα με δημοσίευμα, πληροφορίες που είχαν προκύψει –κυρίως από ανάλυση DNA -ο εν λόγω αλλοδαπός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους.

Με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να έχουν εντοπίσει τις ομοιότητες μεταξύ των δύο περιστατικών –σε Γλυκά Νερά και Πικέρμι- και να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στον λόγο που ο εν λόγω αλλοδαπός έσπευσε να διαφύγει τα τελευταία 24ωρα από την χώρα.

Παρότι η εγκληματική ενέργεια στην οποία φέρεται να εμπλέκεται είχε σημειωθεί προ περίπου 70 ημερών.

https://europost.gr/ektakti-eidisi-dolofonia-karolain-synelifthi-georgianos-sta-synora-evro-os/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με ευθύνη των ανίκανων κυβερνήσεών μας, η εγκληματικότητα αυξάνεται στην χώρα κι έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Οι ποινές που επιβάλλονται, είναι πολύ ελαφρές και σπάνια εκτίονται στο ακέραιο.

    Συνένοχοι στον φόνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα