Έγκλημα στο Βόλο: Ο 39χρονος είχε σκοτώσει εκτός από τη νονά του και τη μητέρα του δικηγόρου του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αδιανόητη τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας 75χρονης γυναίκας στο Βόλο, με δράστη τον 39χρονο βαφτισιμιό της.

Όπως αποδεικνύεται από τα εργαστηριακά ευρήματα, 12 χρόνια νωρίτερα, ο δολοφόνος είχε σκοτώσει άλλη μία γυναίκα, ηλικίας 69 ετών, που είναι η μητέρα του ανθρώπου που κλήθηκε να τον υπερασπισθεί. Ο δικηγόρος, μη γνωρίζοντας, είχε αναλάβει να υπερασπισθεί τον φονιά της μάνας του!

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δολοφονία που διαπράχθηκε πριν από 12 χρόνια σε βάρος ημεδαπής στην πόλη του Βόλου εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, με τον δράστη να είναι ο ίδιος που δολοφόνησε την 75χρονη νονά του προ ημερών στη Νέα Ιωνία.

Ειδικότερα, τις απογευματινές ώρες της 12ης Αυγούστου του 2009 στο Βόλο, 69χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο (σ.σ. τον γιο της).

Όπως προέκυψε, η θανούσα – που ήταν μητέρα του δικηγόρου, ο οποίος εκπροσωπεί τον 39χρονο – έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της.

Από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στο Βόλο, καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον ίδιο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη.

Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Με πληροφορίες από thenewspaper.gr
Βόλος, Ελλάδα

Έγκλημα στο Βόλο: Ο 39χρονος είχε σκοτώσει εκτός από τη νονά του και τη μητέρα του δικηγόρου του

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όπως εξελίσσεται η υπόθεση δεν αποκλείεται να μάθουμε -το θέλουμε -αν δικηγόρος και φονιάς -είναι στενοί συγγενείς ,λόγω της πολυχρόνιας συνεργασίας στην Αστυνομία και τα Δικαστήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα