Έβρος: Συνέλαβαν τον αρχηγό της πακιστανικής εγκληματικής συμμορίας λίγο πριν διαφύγει στην Τουρκία! 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον και ο αρχηγός της συμμορίας των Πακιστανών που σκότωσε έναν 29χρονο ομοεθνή τους στα Καμίνια. Συνοριοφύλακες στον Έβρο τον συνέλαβαν λίγο πριν διαφύγει στην Τουρκία. 

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Evros-news, φαίνεται η στιγμή της σύλληψης του Πακιστανού δράστη, ο οποίος είναι ξαπλωμένος στο έδαφος αφού τον έχουν ακινητοποιήσει οι αστυνομικοί.

Μετά τη σύλληψή του, την περασμένη Τετάρτη, τον παρέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου, προκειμένου να τον ανακρίνουν και να ενημερώσουν στη συνέχεια τα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ.

Μέσω της συγκεκριμένης φωτογραφίας, η οποία στάλθηκε από τους αρμόδιους στην Αθήνα, τον αναγνώρισαν οι τραυματίες της επίθεσης, που νοσηλεύονται στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άνδρας φέρεται ως ο αρχηγός της ομάδας ανδρών από το Πακιστάν που εισέβαλαν την περασμένη εβδομάδα σε διαμέρισμα, με μαχαίρια, ξύλα και λοστάρια, σκότωσαν έναν από τους τρεις ομοεθνείς τους ενοίκους και τραυμάτισαν τους άλλους δύο, ενώ κάποιος από αυτούς βιντεοσκοπούσε τη φρικαλεότητα. Ο Πακιστανός, που φέρεται ως ο αρχηγός της συμμορίας των ομοεθνών του, αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα για τις περαιτέρω διαδικασίες και την επίσημη ταυτοποίησή του.

Δείτε φωτογραφία από τη στιγμή της σύλληψης του: 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/938834_symploki-sta-kaminia-i-stigmi-tis-syllipsis-toy-arhigoy-tis
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα