Άρειος Πάγος: Αύριο βράδυ η ανακήρυξη των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις εκλογές – Αναμονή για το κόμμα Κασιδιάρη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αύριο Τρίτη 2 Μαίου, αναμένεται η απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για τα κόμματα, που θα πάρουν το «πράσινο φως» για να συμμετάσχουν τελικά στις εκλογές 2023.

Οι εργασίες της διάσκεψης ξεκίνησαν, μετά και την απόρριψη της αίτησης που είχε καταθέσει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, για εξαίρεση τριών δικαστών.

Συγκεκριμένα, αύριο βράδυ αναμένεται από την Διάσκεψη Α1 ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου η ανακήρυξη των κομμάτων που θα πάρουν μέρος στις εκλογές. Μαζί, θα κριθεί και η νομιμότητα της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη, «Έλληνες».

Υπενθυμίζεται πως απορρίφθηκε το αίτημα Κασιδιάρη για εξαίρεση τριών δικαστών του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου, που τους κατηγορούσε για αμεροληψία και για προπαρασκευαστικές ενέργειες με σκοπό να αποκλειστεί το κόμμα του από τις εκλογές.

FILE PHOTO: O καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Ηλίας Κασιδιάρης, στο δικαστήριο για την δίκη σε δεύτερο βαθμό της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής στο Εφετείο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Πηγή: ertnews.gr

https://hellasjournal.com/2023/05/arios-pagos-avrio-vradi-i-anakirixi-ton-kommaton-pou-tha-lavoun-meros-stis-ekloges-anamoni-gia-to-komma-kasidiari/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα