Πλήθος ερωτηματικών έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της ΝΔ δημοσίευμα του γνωστού ιστότοπου antinews, στο οποίο στοχοποιούνται δύο κορυφαία ιστορικά στελέχη της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο θόρυβος που έχει προκληθεί γίνεται ακόμη μεγαλύτερος, γιατί συνδιάζεται με το γεγονός ότι το συγκεκριμένο site αυτοχαρακτηρίζεται ως ιστότοπος των «σκληρών και ορθόδοξων σαμαρικών».

Το antinews φτάνει στο σημείο να κατηγορεί την Ντόρα και τον Μεϊμαράκη για υπονόμευση της ΝΔ και του Κυριάκου! Και ζητάει, κοροιδευτικά, από τον Αλ. Τσίπρα «να κρατήσει δύο θέσεις στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τον Μεϊμαράκη και την Ντόρα!»

Τα επίμαχα αποσπάσματα του άρθρα του antinews, που έχουν σηκώσει μεγάλα κύματα στην ΝΔ είναι τα ακόλουθα:

«… Κάνουν ό, τι περνά από το χέρι τους για να στερήσουν τη μεγάλη νίκη από τη ΝΔ. Πώς αλλιώς να ερμηνευθούν τα ατοπήματα στα οποία αμφότεροι υπέπεσαν; Είναι δυνατόν να κάνουν τέτοια δώρα στον Τσίπρα; Είναι δυνατόν τη στιγμή που η παράταξη δίνει τη μεγάλη μάχη, να βγαίνουν και να του πλέκουν το εγκώμιο; Εάν τους αρέσει τόσο πολύ, ας τον παρακαλέσουν για μια θέση στο Επικρατείας», σχολιάζει το antinews.gr.

Στη συνέχεια της επίμαχης ανάρτησης, ο αρθρογράφος στέλνει και ένα μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Κυριάκος πως σχολιάζει τον τραγέλαφο που ζει η ΝΔ; Θα συνεχίσει να προσποιείται ότι δεν συμβαίνει τίποτα, όπως με τον εθνομηδενισμό του Καιρίδη που έχει εξοργίσει απίστευτα τους Πόντιους και τους πατριώτες; Πότε περιμένει να πράξει τα δέοντα; Όταν του κουνήσουν μια και καλή το μαντήλι οι ψηφοφόροι; Κι ας πούμε ότι η Ντόρα η οποία φημίζεται για την κακία της (ακόμα στάζει φαρμάκι για τον Σαμαρά) δεν προκαλεί και τόση μεγάλη ζημιά στο κόμμα. Οπότε, δεν πάει να λέει… Ο κόσμος την έχει γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Τον Μεϊμαράκη όμως, που ηγείται του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, θα τον αφήσει να εξαπολύει μύδρους ανενόχλητα;».

Μάλιστα, ο σαμαρικός ιστότοπος προαναγγέλοντας νέα παρέμβαση, καλεί τον κ. Μητσοτάκη να προχωρήσει στην «απαιτούμενη παρέμβαση», εξηγώντας ότι «εάν δεν το πράξει, τότε θα σημαίνει ότι στην Πειραιώς έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την συγκυβέρνηση».

europost.gr