Όταν η Ντ.Μπακογιάννη πρότεινε την άλωση του Μαξίμου, πέντε χρόνια πριν την άλωση του Καπιτώλιου 

13/1/21 | 1 | 1 | 141 εμφανίσεις

Βίντεο με τηλεοπτική συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τη δείχνει να καλεί στην… άλωση του Μαξίμου 5 χρόνια πριν την άλωση του Καπιτώλιου, την οποία φυσικά τώρα καταδικάζει. 

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει «Μπορούμε να κάνουμε και το άλλο. Να μαζευτούμε όλοι μαζί να κάνουμε μια διαδήλωση να μπούμε μέσα στο Μαξίμου. Αλλά είναι ένα ενδεχόμενο που ακόμα δεν το βάζουμε πάνω στο τραπέζι». 

Πρότεινε δηλαδή ακριβώς ότι έκαναν οι Αμερικανοί πατριώτες πριν λίγες ημέρες στο Καπιτώλιο, τους οποίους όμως τώρα αποκάλεσε «ψεκασμένους τύπους» και «ακραίους»

Δείτε τη δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/953231_otan-i-ntmpakogianni-proteine-tin-alosi-toy-maximoy-pente

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Banned_Member says:

  Αν μας είχαν πετάξει εκτός ΕΕ το 2015, όχι μόνο θα έπρεπε να κάνουμε ντου στου Μαξίμου, αλλά να κρεμάσουμε και τα κεφάλια του καταληψία, του Παππά και των λοιπών παλιόσκυλων του Σύριζα, πάνω στα φανάρια της Ηρώδου Αττικού.

  Όπως το 1945 που κρέμασαν τα κεφάλια του Βελουχιώτη και του Τζαβέλα στα Τρίκαλα και στήσανε γλέντι με πίπεζες και νταούλια. Εναλλακτικά θα μπορούσαμε απλά να στήσουμε και μερικά μονά στο κέντρο, για να παίξουμε μπάλα με τα κεφάλια τους.

  • 1.1
   Επισκέπτης says:

   Εάν τώρα, το 2021, ο Μητσοτάκης παραχωρήσει εθνική κυριαρχία στην Τουρκία, όπως έχει ήδη κάμει με την Ιταλία και την Αίγυπτο, είσαι διατεθειμένος να κάμεις ντου στο Μαξίμου και όλα τα παραπάνω φοβερά και τρομερά, που γράφεις, ή αυτά ΘΑ τα έκανες μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίον όμως δεν χρειάστηκε να τα κάμεις;

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  26/1/21 | (4 σχόλια)
  του Παντελή Σαββίδη Μετανεωτερική είναι η εποχή της απόλυτης σχετικοποίησης. Δεν υπάρχει καμιά αλήθεια, μόνο αφηγήματα, τα οποία όποιος θέλει αποδέχεται. Ακόμη και τα έθνη είναι κατασκευές που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μιας εποχής. Μέσα στον κυκεώνα των ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας