Όσκαρ: Βροχή αντιδράσεων για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σύσσωμο το Χόλιγουντ έχει στραφεί κατά του Γουίλ Σμίθ ο οποίος μετά από ένα ατυχές αστείο του Κρις Ροκ για τη γυναίκα του Σμιθ, Τζέιντα Πίκετ, ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theater και χαστούκισε τον κωμικό, απειλώντας τον «να μην ξαναπιάσει τη γυναίκα του στο γ*μημένο στόμα του».

Η κίνηση του ηθοποιού προκάλεσε σοκ σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους. Η αντίδραση όμως, που ξεχώρισε ήταν αυτή της Νικόλ Κίντμαν.  Την 54χρονη ηθοποιό εντόπισε εκείνη την ώρα ο φακός κι όπως, ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία της έγινε αμέσως viral στα social media.

O σκηνοθέτης Rob Reiner έγραψε «Ο Γουίλ Σμιθ οφείλει στον Κρις Ροκ μια τεράστια συγγνώμη. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό που έκανε. Είναι τυχερός που ο Κρις δεν υποβάλλει κατηγορίες για επίθεση».

O επίσης σκηνοθέτης Judd Apatow έγραψε στο Twitter του: «Προσοχή, Amy Schumer μην πας στο πάρτι των Όσκαρ. O Will Smith θέλει να σου μιλήσει για τον μονόλογό σου» ενώ πρόσθεσε πως «Είμαι χαρούμενος που ο Chris είναι ok. Ο Will δεν έμαθε τίποτα από την εμπειρία του στο Ali».

Η Shanola Hampton έγραψε ,«δεν υπάρχει ποτέ δικαιολογία για τη βία. Ποτέ, ποτέ, ποτέ» ενώ και η Sophia Bush έγραψε: «Η βία δεν είναι εντάξει, η επίθεση δεν είναι ποτέ η απάντηση. Επίσης, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Chris έκανε ένα αστείο για την Jada στα Oscars και σήμερα ανέφερε την αλωπεκία της. Το να επιτίθεσαι σε κάποιον για το ανοσοποιητικό σύστημα είναι λάθος. Είναι κακό να το κάνεις επίτηδες».

Η Cher, τέλος, έγραψε: «Βγήκα έξω και έχασα τον λόγο για το χαστούκι του Will. Μόλις το είδα και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί».

Ο Σμιθ αναγκάστηκε να απολογηθεί στον ευχαριστήριο λόγο του αλλά πόσο πολύ η προηγούμενη συμπεριφορά του σαμποτάρισε την βαρύτητα της νίκης του και η Ακαδημία έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ότι «καταδικάζει τη βία».

Πηγή: athensvoice.gr

https://philenews.com/eidiseis/kosmos/article/1433450/oskar-brochi-antidraseon-ga-to-chastoyki-toy-gyil-smith

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα