Ψυχρολουσία στις ΗΠΑ: Γιατί ενοχλήθηκαν από την αποκάλυψη Ζελένσκι για την επίσκεψη Μπλίνκεν στο Κίεβο;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι εχθές (μέσα σε σταθμό του ουκρανικού μετρό), αποκάλυψε πως σήμερα, Κυριακή, θα επισκεφθούν το Κίεβο και θα έχουν συνάντηση μαζί του, οι Υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν και Λόιντ Όστιν.

Η αποκάλυψη αυτή φέρεται να ενόχλησε την Ουάσιγκτον και σύμφωνα με τον Τζακ Ντετς, δημοσιογράφο του περιοδικού Foreign Policy, δεν είναι σαφές εάν ο Ουκρανός Πρόεδρος αποκάλυψε πληροφορίες που οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πιθανώς δεν ήθελαν, για λόγους ασφαλείας, να αποκαλυφθούν.

Όταν ρωτήθηκε περαιτέρω για την επίσκεψη Όστιν και Μπλίνκεν, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε ότι είχε μια «ρεαλιστική απάντηση» και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να έρχονται εδώ με άδεια χέρια. Περιμένουμε συγκεκριμένα πράγματα και συγκεκριμένα όπλα».

Για να συμπληρώσει: «Είναι το ίδιο που λέω με τους ηγέτες άλλων χωρών… απευθύνουμε έκκληση σε όλους, υπάρχει πραγματικός πόλεμος εδώ. Ελάτε κοντά μας, θα χαρούμε να σας δούμε, αλλά παρακαλώ, φέρτε μας τη βοήθεια που συζητήσαμε, την οποία έχετε, την οποία έχετε την ευκαιρία να φέρετε».

Ψυχρολουσία στις ΗΠΑ: Γιατί ενοχλήθηκαν από την αποκάλυψη Ζελένσκι για την επίσκεψη Μπλίνκεν στο Κίεβο;

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα