Χ.Ακάρ κατά Ελλάδος: «Όσα αεροπλάνα και να αγοράσετε δεν θα σας φτάσουν – Δεν έχετε ούτε ρούχα για το στράτευμα»

27/12/20 | 0 | 0 | 456 εμφανίσεις

Η Άγκυρα δεν άφησε ασχολίαστη την αγορά των Rafale από την Ελλάδα, καθώς ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ προχώρησε σε δηλώσεις εναντίον της χώρας μας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λιβύη.

«Είναι γνωστή η κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας. Έχουν προβλήματα. Όμως παρά τα προβλήματα και με κόστος τη μείωση του φαγητού, της ένδυσης, του μισθού του κάθε Έλληνα πολίτη, ξεκίνησαν μια εκστρατεία εξοπλισμού, μια μόδα εξοπλισμού. Αγοράστε όσα αεροσκάφη θέλετε, όσα υποβρύχια, όσα πλοία θέλετε. Δεν σας αρκούν. Δεν αρκούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, για μια ακόμα φορά κατηγόρησε την Αθήνα σημειώνοντας ότι «οι Έλληνες γείτονες μας κάνουν προβοκατόρικες ενέργειες, κάνουν προκλητικά βήματα και αυξάνουν την ένταση στην περιοχή. Και καλύπτουν όσα κάνουν οι ίδιοι και αποκρύπτουν τις προσπάθειες μας για διάλογο, για ειρηνικές μεθόδους οι οποίες συμβαδίζουν με το διεθνές δίκαιο».

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας εκτός από την Ελλάδα καταφέρθηκε κι εναντίον του Στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, ο οποίος έστειλε τελεσίγραφο στους Τούρκους για αποχώρηση από την Λιβύη.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/948380_hakar-kata-ellados-agoraste-osa-aeroskafi-ypovryhia-thelete-den-sas

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/1/21 | (0 σχόλια)
    Αλέξης Παπαχελάς Οι διερευνητικές συνομιλίες θα αρχίσουν σε μερικές ημέρες. Η Αγκυρα έχει ξεκαθαρίσει, με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί, πως θα θελήσει να βάλει στην ατζέντα τα ζητήματα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και της ιδιοκτησίας ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας