Χ.Ακάρ κατά Ελλάδος: «Όσα αεροπλάνα και να αγοράσετε δεν θα σας φτάσουν – Δεν έχετε ούτε ρούχα για το στράτευμα»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Άγκυρα δεν άφησε ασχολίαστη την αγορά των Rafale από την Ελλάδα, καθώς ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ προχώρησε σε δηλώσεις εναντίον της χώρας μας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λιβύη.

«Είναι γνωστή η κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας. Έχουν προβλήματα. Όμως παρά τα προβλήματα και με κόστος τη μείωση του φαγητού, της ένδυσης, του μισθού του κάθε Έλληνα πολίτη, ξεκίνησαν μια εκστρατεία εξοπλισμού, μια μόδα εξοπλισμού. Αγοράστε όσα αεροσκάφη θέλετε, όσα υποβρύχια, όσα πλοία θέλετε. Δεν σας αρκούν. Δεν αρκούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, για μια ακόμα φορά κατηγόρησε την Αθήνα σημειώνοντας ότι «οι Έλληνες γείτονες μας κάνουν προβοκατόρικες ενέργειες, κάνουν προκλητικά βήματα και αυξάνουν την ένταση στην περιοχή. Και καλύπτουν όσα κάνουν οι ίδιοι και αποκρύπτουν τις προσπάθειες μας για διάλογο, για ειρηνικές μεθόδους οι οποίες συμβαδίζουν με το διεθνές δίκαιο».

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας εκτός από την Ελλάδα καταφέρθηκε κι εναντίον του Στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, ο οποίος έστειλε τελεσίγραφο στους Τούρκους για αποχώρηση από την Λιβύη.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/948380_hakar-kata-ellados-agoraste-osa-aeroskafi-ypovryhia-thelete-den-sas

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα