Χωρίς βοήθεια: Το δελτίο ειδήσεων του καναλιού Open είναι το μόνο που σχεδόν διπλασιάζει τα ποσοστά του…

9/4/21 | 0 | 0 | 216 εμφανίσεις

Στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού OPEN γίνεται καθημερινά πολύ καλή δουλειά. Υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, οι δημοσιογράφοι και οι ανταποκριτές στην Κωνσταντινούπολη, τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και τη Μόσχα, καταφέρνουν καθημερινά σχεδόν να διπλασιάζουν τα ποσοστά του δελτίου.

Παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων είναι η Νίκη Λυμπεράκη.

Το δελτίο του OPEN είναι και το μόνο που δεν έχει -αυτό που λέμε στην τηλεοπτική “γλώσσα”- lead in. Πριν από το δελτιο, το κανάλι μεταδίδει χιλιοπαιγμένες ελληνικές ταινίες, οι οποίες δίνουν στο δελτίο εξευτελιστικά ποσοστά και σε μία εποχή κατά την οποία ο ανταγωνισμός παρουσιάζει νέα προγράμματα, και ας είναι Απρίλιος.

Έχει επίσης σημασία, ότι τα δελτία του Alpha και του Star, που παίρνουν από τις προηγούμενες εκπομπές ποσοστά πάνω από 20%, μονίμως υποχωρούν. Υποχώρηση από την προγηούμενη εκπομπή σημειώνει και το δελτίο του Αντέννα, αν και τις τελευταίες ημέρες πρωταγωνιστεί και πάλι. Αντίθετα ο Σκάι αυξάνει τα ποσοστά του αλλά όχι στα επίπεδα του OPEN.

Οι τηλεοπτικοί συντάκτες, για κάποιο περίεργο λόγο, προβάλλουν μόνο τα “αρνητικά” του καναλιού OPEN, το οποίο προσπαθεί ακόμα να εξαφανίσει τα στοιχεία από το παλιό απαξιωμένο Έψιλον. Ενώ όταν αναφέρονται στη μεγάλη επιτυχία του Ράδιο Αρβύλα, σημειώνουν ότι είναι η μόνη επιτυχημένη εκπομπή του OPEN. Είναι και το δελτίο ειδήσεων. Εάν, θεωρητικά, το δελτίο είχε ένα καλό lead in, θα ¨κτυπούσε”μεγάλα νούμερα.

Είναι γεγονός ότι η παρουσία στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, άλλαξε τα δεδομένα στο κανάλι, που παρέπαιε και στο δελτίο ειδήσεων, εκτός του προγράμματος.

Τα ποσοστά των ελληνικών καναλιών από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη.

Χωρίς βοήθεια: Το δελτίο ειδήσεων του καναλιού Open είναι το μόνο που σχεδόν διπλασιάζει τα ποσοστά του…


Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας