Χυδαία επίθεση Βελόπουλου σε Αντετοκούνμπο: «Έλληνας γεννιέσαι, φιλέλληνας γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί…»

25/7/20 | 1 | 0 | 245 εμφανίσεις

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΟΥ NBA

Ο Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter έκανε χυδαία επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τη συνέντευξη του Έλληνα σούπερ σταρ του NBA.

Λίγη ώρα μετά τα ρατσιστικά σχόλια του καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στελέχους του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης Κωνσταντίνου Καλέμη, ο Κυριάκος Βελόπουλος «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ένα χυδαίο σχόλιο, που προκαλεί πολλά σχόλια και αντιδράσεις καθώς αναφέρει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είπαμε: Έλληνας γεννιέσαι, φιλέλληνας (μπορείς να αγαπάς την Ελλάδα περισσότερο από κάποιους μισέλληνες, ΜΚΟ κ.λπ.) γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί! Απόδειξη; Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος».

Με αυτό το tweet ο Κυριάκος Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA που διαφημίζει την πατρίδα του σε όλο τον κόσμο «δεν είναι Έλληνας, αλλά ούτε καν φιλέλληνας».
Η ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου:

Φωτογραφία προφίλ, ανοίγει τη σελίδα προφίλ στο Twitter σε νέα καρτέλα

Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
@velopky
ΕΙΠΑΜΕ:ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ, ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ(ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΚΟ ΚΛΠ)ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΆ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΊ!ΑΠΟΔΕΙΞΗ; Αντετοκούνμπο:Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος @ellinikilisi

Υπενθυμίζεται ότι είχε προκληθεί σάλος και με τα ακραία ρατσιστικά σχόλια του Κωνσταντίνου Καλέμη, συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, όπου είχε αποσπαστεί ήδη από το 2017 με απόφαση της τότε πολιτικής ηγεσίας.

Ο Κ. Καλέμης, σχολιάζοντας στο Facebook την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην οποία περιέγραφε τον ρατσισμό που βίωσε στην Ελλάδα, προβαίνει σε χυδαία ρατσιστικά σχόλια: «Τι δουλειά είπαμε ότι κάνει αυτή η μαϊμού», «δεν είναι άνθρωπος, είναι αράπης», είναι ορισμένα από τα απαράδεκτα σχόλια του Κ. Καλέμη. Το θέμα έφερε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης και η υπουργός Παιδείας λίγο αργότερα απέπεμψε από τα καθήκοντά του τον κ. Καλέμη.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/belopoylos-antetokoynmpo-ellinas-genniesai-filellinas-ginesai

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Γιαυτό και ο κ.Βελόπουλος συντάσσεται τελευταία με τις απόψεις του ΤσιπροΣύριζα -δεν μετέχει σε ψηφοφορίες- και αλλού .
  Βρήκε οπαδούς του στον Σύριζα -όπως τον καθηγητή κ.Καλέμη -που διορίστηκε ως φιλοπρόσφυγας -από την κυβέρνηση των ΣυριζΑνΕλ στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας το 2017 .
  Μάζευε και ας είναι ρώγες -σκέπτεται ο κ.Βελόπουλος ,-ένα- και -δύο- ο κάθε άνθρωπος κρύβει και ένα άλλον ,που εμφανίζεται με τις συγκυρίες και επιβεβαιώνει τον άνθρωπο Ο.Φ.Α (Όπου Φυσάει ο Άνεμος) ,που ενδημεί στην Ελλάδα μετά το 1981.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  του Παντελή Σαββίδη Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο θα βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ στην Ελλάδα. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση γιατί δεν διαφαίνεται κάποιος, ιδιαιτέρως, σοβαρός λόγος ο κ. Πομπέο να βρεθεί για άλλη μια φορά στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας