Χρ. Ταραντίλης για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Κ. Μπογδάνου: «Η τρομοκρατία και οι υποστηρικτές της δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία»

3/2/21 | 0 | 0 | 122 εμφανίσεις

«Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου δέχθηκε σήμερα διπλή επίθεση στο σπίτι και το αυτοκίνητό του. Επικοινώνησα εκ μέρους της κυβέρνησης με τον βουλευτή και του εξέφρασα τη συμπαράστασή μου», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης και πρόσθεσε: «Η πολιτεία θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Η τρομοκρατία και οι υποστηρικτές της δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης:

Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Μ. Βαρβιτσιώτης για την επίθεση στην οικία Μπογδάνου: Τέτοιου είδους ενέργειες δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν τη Δημοκρατία

ΝΔ για επίθεση στην οικία Μπογδάνου: «Επιθέσεις τέτοιου είδους, εναντίον μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στρέφονται κατά της Δημοκρατίας»

ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στο σπίτι του Κ. Μπογδάνου είναι αυτονόητα καταδικαστέα

Π. Χρηστίδης: Είναι αυτονόητη η καταδίκη της επίθεσης στο σπίτι του Κ. Μπογδάνου

ΚΚΕ: «Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    24/2/21 | (4 σχόλια)
    Όταν αγανακτισμένοι από την κακιά μας μοίρα θέλουμε να ρίξουμε τις αιτίες της κακοδαιμονίας μας κάπου, λέμε ότι φταίει το Σύστημα. Το ίδιο όταν βλέπουμε να χειραγωγείται η κοινωνία και η πολιτική ζωή. Τι είναι το Σύστημα; Είναι, μάλλον, ένα ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας