Χορτάσαμε απο λόγια συμπαράστασης

29/8/20 | 1 | 0 | 219 εμφανίσεις
Πρέπει να χορτάσαμε απο λόγια. Και απο τις Βρυξέλλες και απο τις ΗΠΑ.
Επι της ουσίας, η Τουρκία καταπατά ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και ΟΛΟΙ, ημών συμπεριλαμβανομένων, παρακολουθούμε.
Στην ερώτηση τις Ένοπλες Δυνάμεις γιατί τις έχουμε (ήταν έτοιμες σ αυτήν την κρίση και στο επιχειρησιακό πεδίο κέρδισαν στα σημεία στις όποιες μικρές αντιπαραθέσεις. Γι αυτό σκύλιασαν οι Τούρκοι), η απάντηση είναι: αν δεν τις είχαμε θα γίνονταν χειρότερα.
Με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και η σημερινή κυβέρνηση, όπως και όλες της μεταπολίτευσης, θα έρθουν και τα χειρότερα.
Αν δεν καθοριστούν κόκκινες γραμμές και νέες αμυντικές συμμαχίες. Συμμαχίες, όχι συνεργασίες.
Το ανέκδοτο ΝΑΤΟ έχει τελειώσει. Η Ε.Ε. είναι ένας οργανισμός (με τη σημερινή του μορφή) για να εξυπηρετεί τα γερμανικά συμφέροντα.
Δεν αποχωρείς, παίρνεις και απο τα δύο ό,τι μπορούν να σου δώσουν αλλά διαμορφώνεις και συμμετέχεις σε νέους σχηματισμούς.
Η αξιοπρέπεια στα έθνη είναι σπουδαία υπόθεση.
Ο κ. Διακόπουλος φαίνεται την είχε.
Ο κ. Μητσοτάκης και ο ελληνικός λαός τον οποίο εκφράζει;
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Υπέροχα . Καθορίζεις τις ”κόκκινες γραμμές” -το μόνο εύκολο-,αλλά το ζυγίζεις από εδώ και από εκεί και διαπιστώνεις , ότι ,Ή, δεν μπορείς να τις υπερασπιστείς μέχρι τέλους (όπως στην Μικρά Ασία το 1919-22 και την Κύπρο το 1964-74 – ,Ή, ότι δεν σε συμφέρει στρατηγικώς ,εθνικώς και οικονομικώς .
  Και να σημειωθεί ότι όλα αυτά θα τα συνυπολογίσει ο εκλεγμένος και νόμιμος πρωθυπουργός της Πρωθυπουργικής από το 1985 Δημοκρατίας μας .
  Στους Έλληνες μένει να συνυπογράψουμε εκθύμως την χθεσινή δήλωση του κ.Θεοδωράκη και να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας ,άχρι θανάτου.
  Τι λέτε καλέ θα απαντήσουν οι περισσότεροι και αυτό είναι το σοβαρώτερο πρόβλημα μας.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  23/9/20 | (3 σχόλια)
  Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Καρδίτσα, ανεξαρτήτως της κινητοποίησης ή μη των αγανακτισμένων του Συριζα, δείχνει πως το πολιτικό σκηνικό είναι, ακόμη, ρευστό. Τα πολιτικά αισθήματα του κόσμου αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Η σημερινή πολιτική κυριαρχία του Μητσοτάκη ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας