Χολιγουντιανή εταιρία παραγωγής ταινιών έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Millennium Films – της εταιρίας παραγωγής που βρίσκεται πίσω από ταινίες όπως «Το Λονδίνο έπεσε » και «Ράμπο το Τελευταίο Αίμα»  που θα βγει σύντομα στους κινηματογράφους –  είχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο Λος Άντζελες.

Στη διάρκεια της συνάντησης στα γραφεία της εταιρίας, ο Τζέφρι Γρίνσταϊν, επιβεβαίωσε την πρόθεση της Millennium Films να δημιουργήσει στούντιο για κινηματογραφικές παραγωγές στη Θεσσαλονίκη.

«Ανυπομονούμε να βρεθεί χώρος, να κατασκευάσουμε στούντιο και να κάνουμε πολλές ταινίες μαζί», τόνισε ο κ. Γρίνσταϊν και ευχαρίστηκε τον Περιφερειάρχη για την υποστήριξή του.

Από την πλευρά του, ο κ. Τζιτζικώστας διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Millennium Films για την πλήρη στήριξη της Περιφέρειας, τονίζοντας ότι το Film Office που έχει δημιουργηθεί στην Κεντρική Μακεδονία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της εταιρείας.

«Είμαι σίγουρος ότι τα εγχείρημα θα είναι επιτυχημένο. Είναι πολύ καλό για εμάς, αλλά και για εσάς, καθώς η Ελλάδα είναι πλέον μία πολύ φιλική χώρα για την παραγωγή ταινιών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή:voria.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα