Χειρουργός Παπαδήμου: Ρωτούσε «πώς συνέβη, αφού είχε ελεγχθεί ο φάκελος» .

27/5/17 | 0 | 0 | 633 εμφανίσεις
ΡΩΤΟΥΣΕ «ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ; ΑΦΟΥ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΕΛΕΓΧΘΕΙ»

Τις πρώτες στιγμές που έφτασε στον Ευαγγελισμό ο τραυματισμένος από την έκρηξη του παγιδευμένου φακέλου, Λουκάς Παπαδήμος, περιγράφει ο γιατρός που τον χειρούργησε.

«Δεν μπορούσε να πει πολλά. Έτρεμε. Ήταν σοκαρισμένος» τόνισε.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο γιατρός περιέγραψε τις πρώτες σκηνές που αντίκρισαν: «Αμέσως τρέξαμε στα εξωτερικά ιατρεία και τον είδαμε στο φορείο. Ήταν γεμάτος αίματα. Αντιμετωπίσαμε τα τραύματα για αν σταματήσουμε την αιμορραγία. Ελέγξαμε την αναπνοή του, τα ζωτικά του σημεία. Πήραμε εξετάσεις αίματος και στη συνέχεια κανονίσαμε να γίνει μια επείγουσα αξονική τομογραφία». Οπως τόνισε ήταν προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο που θα ήταν να υπάρχει μια ενδοκοιλιακή αιμορραγία.

Παρά το σοκ που είχε υποστεί, ο πρώην πρωθυπουργός απορούσε πώς συνέβη η έκρηξη. «Πώς συνέβη αυτό; Αφού ο φάκελος είχε ελεγχθεί δύο φορές» είπε στον χειρουργό του το πρωί της Παρασκευής στη ΜΕΘ.

Τέλος, επεσήμανε ότι ο Λουκάς Παπαδήμος, «πλέον, είναι πολύ πιο ήρεμος και ομιλητικός, το πρόσωπό του λάμπει, αλλά παραμένει προβληματισμένος για την πορεία της υγείας του. Δεν φαίνεται να έχει σοβαρά προβλήματα εκτός από το μηρό όπου είχε βαθύ τραυματισμό αι αυτό μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες νοσηλείας και περιποίησης».

Πηγή: Χειρουργός Παπαδήμου: Ρωτούσε «πώς συνέβη, αφού είχε ελεγχθεί ο φάκελος» [βίντεο] | iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/1/21 | (0 σχόλια)
    Αλέξης Παπαχελάς Οι διερευνητικές συνομιλίες θα αρχίσουν σε μερικές ημέρες. Η Αγκυρα έχει ξεκαθαρίσει, με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί, πως θα θελήσει να βάλει στην ατζέντα τα ζητήματα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και της ιδιοκτησίας ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας