Χειροτερεύει ο Ερντογάν: Ξεχνάει λέξεις και κολλάει σε δημόσιες ομιλίες – Νέο περιστατικό με.. κουδούνια

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Νέα ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Τουρκίας εγείρει περιστατικό με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που στην διάρκεια επίσημης εκδήλωσης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ξέχασε πώς λέγεται το… κουδούνι.

Μάλιστα, όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο, χρειάστηκε να του το υπενθυμίσει μαθητής που βρισκόταν δίπλα του προκειμένου ο Τούρκος πρόεδρος να ολοκληρώσει τον λόγο του και να συνεχιστεί η εκδήλωση.

Το περιστατικό συνέβη στο Επαγγελματικό και Τεχνικό Λύκειο Sultanahmet της Κωνσταντινούπολης όπου ο Ερντογάν μίλησε για το Πρόγραμμα Εναρξης του Ακαδημαϊκού Ετους 2021-2022.

Στο βίντεο από την εκδήλωση, ο τούρκος Πρόεδρος καλεί τους μαθητές στη σκηνή και όλοι μαζί παίρνουν από ένα κουδούνι που παραπέμπει στα παλιά κουδούνια των σχολείων.

Πριν τα χτυπήσουν, μιλάει ο Ερντογάν και ξαφνικά ξεχνάει τη λέξη «κουδούνια», ζητώντας βοήθεια από μαθητή του επαγγελματικού λυκείου που βρίσκεται δίπλα του εκείνη τη στιγμή.

Παρακολουθήστε τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί: Στο 38:34 ακούγεται να λέει «Την εκπαιδευτική χρονιά 2021-2022 τώρα με τα…. (ξεχνάει τη λέξη) που κρατάμε στα χέρια μας». Ο μαθητής δίπλα του στο χρονικό σημείο 38:47 του υπενθυμίζει τη λέξη «κουδούνια» και η εκδήλωση συνεχίζεται…

Την τελευταία περίοδο, πλήθος δημοσιευμάτων αναφέρονται στην κατάσταση της υγείας του τούρκου προέδρου, ενώ έχουν «φουντώσει» και τα σενάρια για αντικατάστασή του, αν απαιτηθεί.

Ηδη, από τον Ιούλιο είχαν ξεκινήσει οι φήμες ότι δεν είναι καλά, όταν κυκλοφόρησε βίντεο που τον έδειχνε να δυσκολεύεται να μιλήσει καθαρά και να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Ορισμένα δημοσιεύματα ανέφεραν, μάλιστα, ότι στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, τον περασμένο Αύγουστο, συζητήθηκε και το ποιος θα αναπληρώνει τον τούρκο πρόεδρο, αν αυτό απαιτηθεί.

Ο Ερντογάν με κουδούνι στην εκδήλωση στο Επαγγελματικό και Τεχνικό Λύκειο Sultanahmet της Κωνσταντινούπολης. Photo printscreen via youtube, Anadolu Ajansı

πηγή: in.gr

Χειροτερεύει ο Ερντογάν: Ξεχνάει λέξεις και κολλάει σε δημόσιες ομιλίες – Νέο περιστατικό με.. κουδούνια [βίντεο]

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα