Χάρτη του 1937 με τα Σκόπια ως «Βαρντάσκα» ανάρτησε ο Καμμένος 

16/1/18 | 1 | 0 | 1,337 εμφανίσεις
ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ TWITTER

 

 

 

 

Εναν επίσημο χάρτη της Γιουγκοσλαβίας του 1937 ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο Πάνος Καμμένος.

Στον χάρτη απεικόνιζεται  τα ομόσπονδα κράτη της Γιουγκοσλαβίας και η περιοχή της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας , όπου φέρει το  όνομα Βαρντάσκα.

«Επίσημος χάρτης της Γιουγκοσλαβίας του 1937 με τα Σκόπια Βαρντάσκα» σχολιάζει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει εκφράσει τη διαφωνία του στη χρήση του όρου Μακεδονία για την ονομασία των Σκοπίων αν κατ΄επανάληψη έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά για τους χερισμούς του στο θέμα αυτό.

Οπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ «Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική, όπως την περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο “Μακεδονία”. Υπάρχουν σλαβικοί όροι, όπως Βαρντάρσκα, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι οποίοι δεν θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία και τους οποίους αποδεχόμαστε», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ.

H ανάρτηση στο twitter

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    ΣΑΝ says:

    Συνεχιζει να ειναι ”ακροκρημνος” ο κ. Καμμενος ,ειδικως απο τοτε που δεν αντεδρασε στον κ. Κοτζια , που ειπε οτι δεχεται το ονομα Μακεδονια ,αρκει να μη γραφεται στα ελληνικα. Μερικες ”ατακες” συνοδευουν ολους τους ανθρωπους ,αλλα κυριως ολους τους πολιτικους ισοβιως.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    22/6/21 | (0 σχόλια)
    του Παντελή Οικονόμου Ο νόμος για τα εργασιακά που ψηφίστηκε στην Βουλή, πέρα και πάνω από επί μέρους διατάξεις, έχει ένα και μόνον ένα κύριο θέμα: την διαιώνιση του 8ωρου. Και αιτιολογική βάση δυο γνωστά επιχειρήματα. Πρώτο η, erga ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο